News

Polițiști, aproape de o bătaie în stradă. O angajată a Poliției de Frontieră, război cu colegii de la „Rutieră”

Polițiștii rutieri din Huși au avut parte de scandal cu un alt om al legii. O polițistă de frontieră a devenit agresivă atunci când, în urma controlului de rutină, s-a dovedit că nu avea nici asigurare, nici ITP.
19.12.2021 | 15:04
Politisti aproape de o bataie in strada O angajata a Politiei de Frontiera razboi cu colegii de la Rutiera
ADVERTISEMENT

Dupã ce conducãtoarei auto i s-a atras atenția că autoturismul pe care îl conduce nu are asigurare auto, iar inspecția tehnică periodică era expirată de o bucată bună de timp, spiritele s-au încins, iar polițista de frontieră a devenit agresivă la adresa polițiștilor de la rutieră și a inspectorilor RAR.

Prinsă în trafic fără asigurare și ITP, o polițistă de frontieră din Huși a vrut să-și bată colegii de la rutieră

Aceste nu au fost singurele nereguli constatate. Mașina avea și foarte multe defecțiuni tehnice, motiv pentru care oamenii legii au dispus imobilizarea vehiculului prin retragerea certificatului de înmatriculare și a plăcuțelor cu numerele de înmatriculare.

ADVERTISEMENT

A fost momentul care a declanșat agresiunea șoferiței. Potrivit publicației locale Vremea Nouă, polițista de frontieră început sã-i înjure și să-i blesteme pe politiști și pe inspectorii RAR, iar la un moment dat ar fi încercat chiar să-i lovească pe câțiva dintre ei.

Potrivit aceleiași surse, incidentul a fost înregistrat video, oamenii legii dorind a avea probe în cazul în care s-ar fi întocmit un dosar de ultraj.

ADVERTISEMENT

Pe lângã imobilizarea autoturismului, conducătoarea auto s-a ales si cu o amendă usturătoare.

Inspectoratul Județean de Poliție Vaslui a confirmat incidentul in care a fost implicată angajata Poliției de Frontieră.

„În urma abaterilor constatate au fost dispuse măsurile legale, conducătoarea auto fiind sancționată contravențional”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

ADVERTISEMENT

Scandalul dintre polițista de frontieră și colegii ei de la rutieră a avut loc în zona benzinăriei Lukoil din municipiul Huși.