News
notix pixel id

Polițistă din Botoșani, lovită în timp ce încerca să imobilizeze un infractor. Video

Moment incredibil în Botoșani. O polițistă a fost lovită de infractorul pe care încerca să-l aresteze.
21.08.2021 | 12:59
Polițistă din Botoșani, lovită în timp ce încerca să imobilizeze un infractor. Video
Polițistă din Botoșani, lovită în timp ce încerca să imobilizeze un infractor. Sursa foto - hepta.ro
ADVERTISEMENT

Moment scandos în fața unui bar din Botoșani. O poliţistă din Botoşani a fost lovită în timpul unei intervenţii, când încerca să încătuşeze un tânăr agresiv.

Episodul s-a petrecut în momentul în care echipajul de poliţie intervenea pentru aplanarea unui scandal produs în faţa unui bar din municipiul reşedinţă de judeţ.

Poliţiştii au imobilizat un tânăr de 21 de ani, care ar fi adresat ameninţări unei tinere de 20 de ani şi care manifesta un comportament agresiv. În timpul acţiunii, tânărul care urma să fie încătuşat a lovit o poliţistă, conform Hotnews.

ADVERTISEMENT

Imagini scandaloase. Polițistă din Botoșani, lovită de un infractor

În timpul intervenţiei poliţiştilor, mai mulţi tineri care se aflau în zona au încercat să-i împiedice să desfăşoare activităţile specifice, motiv pentru care faţă de aceştia s-a luat măsura sancţionării contravenţionale cu amenda în valoare totala de 6.000 de lei.

În timpul acţiunii, tânărul care urma să fie încătuşat a lovit o poliţistă, iar mai multe persoane aflate la faţa locului au încercat să împiedice agenţii să intervină, a anunţat, sâmbătă, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Botoşani, Delia Nenişcu.

ADVERTISEMENT

Cercetările în acest caz sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de ameninţare. Faţă de tânărul de 21 de ani s-a luat măsura internării la psihiatrie, deoarece manifesta o stare de agitaţie.

Acesta fost internat la psihiatrie, întrucât manifesta o stare de agitaţie. El nu a suferit leziuni fizice în urma intervenţiei poliţiştilor, a precizat Poliţia Botoşani.

ADVERTISEMENT

Totodată, a fost sesizat Parchetul de le lângă Judecătoria Botoşani cu privire la săvârşirea infracţiunii de ultraj.

“Echipajul de poliţie care s-a deplasat la faţa locului pentru aplanarea conflictului a procedat la imobilizarea unui tânăr de 21 de ani, care ar fi adresat ameninţări unei tinere de 20 de ani şi care manifesta un comportament recalcitrant şi nu colabora cu forţele de ordine.

ADVERTISEMENT

În timpul intervenţiei poliţiştilor, mai mulţi tineri care se aflau în zona au încercat să-i împiedice să desfăşoare activităţile specifice, motiv pentru care faţă de aceştia s-a luat măsura sancţionării contravenţionale cu amenda în valoare totala de 6.000 de lei”, a afirmat Nenişcu.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri