News

Polițistă din Capitală, arestată după ce și-a bătut un coleg. A fost nevoie de 3 bărbați pentru imobilizarea femeii

Întâmplare ciudată petrecută în Capitală. O polițistă cu funcție importantă la Institutul de Studii pentru Ordine Publică din cadrul MAI și-a bătut crunt un coleg. Femeia a fost arestată.
01.04.2022 | 23:55
Politista din Capitala arestata dupa ce sia batut un coleg A fost nevoie de 3 barbati pentru imobilizarea femeii
O polițistă din Capitală a fost arestată după ce și-a bătut un coleg. Sursa foto (ilustrativ): hepta.ro
ADVERTISEMENT

Incident rar semnalat la finalul acestei săptămâni în cadrul Poliției din București. Un conflict fizic între colegi s-a soldat cu arestarea unei polițiste.

O polițistă din Capitală a fost arestată după ce și-a bătut un coleg

O polițistă din Capitală, cu rang înalt în MAI, care ocupă o funcție importantă în cadrul Institutului de Studii pentru Ordine Publică (ISOP), a ajuns să fie încătușată. Motivul: agresarea unui coleg de serviciu.

ADVERTISEMENT

Care a fost filmul acestui straniu incident. Potrivit Gândul.ro, care citează surse judiciare, conflictul are ca punct de plecare dimineața zilei de joi, 31 martie.

În jurul orei 08.00, jurista instituției care se ocupă de perfecționarea polițiștilor ar fi intrat într-un conflict cu o echipă de muncitori de la Apa Nova, care făceau lucrări de mentenanță.

ADVERTISEMENT

Sesizând că aceasta este prea agitată, un coleg, cu gradul de comisar șef, a încercat s-o liniștească. S-a dovedit a fi o mișcare extrem de neinspirată a polițistului.

Din acel moment, jurista a uitat de disputa cu muncitorii și și-a luat la bătaie propriul coleg, pe care l-ar fi lovit cu picioarele.

ADVERTISEMENT

După un apel la 112, la fața locului au ajuns rapid colegi de-ai polițiștilor. Nici aceștia nu au avut o misiune prea ușoară.

Femeia scăpată de sub control a reușit să-i agreseze și pe agenții Secției 15 care au ajuns la fața locului. Aceștia au avut nevoie de ajutor suplimentar.

ADVERTISEMENT

Trei bărbați au reușit cu greu să o mobilizeze pe femeia – polițist

Sursa citată notează că femeia i-a atacat și pe cei doi agenți, cărora ar fi reușit să le rupă gradele de pe uniforme. Întrucât că nu au reușit singuri s-o încătușeze pe juristă, polițiștii Secției 15 ar fi fost ajutați de un al treilea bărbat, angajat ISOP, care le-a dat o mână de ajutor.

Într-un final, femeia a fost imobilizată cu greu de cei trei bărbați. A fost transportată apoi la Spitalul de Psihiatrie ”Alexandru Obregia”, unde a rămas internată.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4 au deschis un dosar de ultraj.

La locul conflictului a ajuns și o ambulanță, însă ofițerul bătut nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

ADVERTISEMENT
Tags: