News

Polițistă gravidă, bătută crunt de un scandalagiu. Cine este agresorul

06.06.2019 | 08:40
Politista gravida batuta crunt de un scandalagiu Cine este agresorul

O polițistă de pe raza localității Hârtiești, județul Argeș a fost trasă de păr și bătută crunt de un scandalagiu de 29 de ani. Femeia care a intervenit în scandal este însărcinată în șase luni.

Polițista bătută este însărcinată în luna a șasea

O polițistă de la secția de poliție rurală Hârtiești, din județul Argeș a intervenit împreună cu colegul ei într-un scandal. Un echipaj SMURD a solicitat sprijin, iar când cei doi au ajuns la locul faptei s-au trezit în mijlocul unui scandal general. Polițista însărcinată în luna a șasea a fost trasă de păr și bătută crunt de un bărbat de 29 de ani.

Individul i-a rupt polițistei uniforma, iar aceasta a fost nevoită să folosească sprayl lacrimogen pentru a se apăra. Cei doi agenți din județul Argeș au solicitat sprijin prin stație, dar au primit ajutor abia după o jumătate de oră. Bărbatul de 29 de ani, de etnie romă a fost arestat preventiv pentru ultraj abia după două zile de la agresiune.

Superiorii polițistei au declarat că, femeia însărcinată în luna a șasea era de serviciu și de aceea a fost trimisă în misiune. Totodată, superiorii nu aveau de unde să știe ce se întâmplă la locul scandalului. Legea nu are măsuri speciale de protecție pentru polițistele însărcinate.

Tot mai mulți polițiști se plâng de „neregulile” din Poliția Română

În urmă cu câteva zile, un polițist din Timiș a fost împușcat mortal de un interlop urmărit internațional care nu a oprit la semnalele echipajului. După două zile, umăritul Lepa Ionel Marcel a fost găsit de mascați.

Tot mai mulți agenți de la Poliția Română se plâng că sunt trimiși în misiune fără veste antiglonț și cu pistoale vechi de 45 de ani, iar acum o polițistă însărcinată în luna a șase a fost trimisă de superiori să aplaneze un conflict de-al romilor. Imaginile au fost surpinse în urmă cu două săptămâni, dar abia acum au fost făcute publice.

Tags: