News

Polițistă sub acoperire, inflitrată în lumea interlopă, deconspirată de colegi și amenințată cu moartea de clanuri. Ce a putut găsi în fața casei

07.08.2020 | 10:44
Politista sub acoperire inflitrata in lumea interlopa deconspirata de colegi si amenintata cu moartea de clanuri Ce a putut gasi in fata casei
ADVERTISEMENT

O polițistă sub acoperire a fost deconspirată tocmai de către colegii ei clanurilor interlope. Ea era infiltrată în lumea infractorilor și lupta pentru ca cei vinovați de mai multe ilegalități să fie băgați la închisoare.

După ce interlopii au aflat cine este, femeia a fost amenințată cu moartea, însă asta nu este tot, criminalii i-au promis că-i vor executa copilul dacă va continua să facă investigații.

ADVERTISEMENT

Întâmplarea a fost povestită de către Adriana Săftoiu pe pagina de Facebook.

Polițistă sub acoperire, amenințată cu moartea

Poliția Română ar fi trebuit să fie cea care ne protejează și ne oferă siguranță, însă printre polițiștii buni sunt și polițiști răi, care sunt mână în mână cu mai multe clanuri interlope din Capitală, dar și din restul țării.

Polițista care și-a pus viața în pericol, dar și a familiei sale pentru a apăra interesele cetățenilor a ajuns amenințată cu moartea. Ea a găsit pe capota mașinii personale o coroană și un bilet cu amenințare gravă pentru fiul ei.

ADVERTISEMENT

Polițistă, tânără, infiltrată intr-o retea de trafic de persoane. A absolvit facultatea de psihologie şi a lucrat…

Publicată de Ana Adriana Săftoiu pe Joi, 6 august 2020

„Fix în ziua în care îi oferă pe tavă pe capii rețelei, la câteva ore, acasă fiind, aude alarma mașinii. Se uită pe geam. Pe mașină – o coroană funerară. În cutia poștală, mesaj: . Doar câteva persoane știau că e infiltrată. Extrem de puține. La fel de puține știau unde locuiește. Şi, totusi, la câteva ore după ce respectivii sunt reținuți, este amenințată.”, se arată scris pe Facebook.

Polițista s-a retras din operațiunea care viza mai mulți traficanți de carne vie, însă a învățat o lecție pe care nu o să o uite niciodată. Astfel, interlopii nu sunt cei mai periculoși, ci și anumiți polițiști.

ADVERTISEMENT

Cei care au deconspirat-o au fost tocmai colegii ei. Cei care știau ce face, numărul de telefon, adresa și alte detalii personale erau foarte puțini, însă, cu toate astea, interlopii au aflat.