UPDATE. Bărbatul care a atacat doi poliţişti cu maceta a murit la spital

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
06/08/2016, 21:43
UPDATE. Bărbatul care a atacat doi poliţişti cu maceta a murit la spital

UPDATE. Bărbatul care a atacat cu o macetă două poliţiste la Charleroi, în sudul Belgiei, a decedat la spital, a anunţat sâmbătă seară postul de televiziune public belgian RTBF, potrivit Agerpres.

Informaţia a fost confirmată de poliţia din Charleroi pe reţeaua Twitter. ”Decesul agresorului cu macetă se confirmă. Cele două colege sunt în afara pericolului”, se menţionează în mesajul poliţiei locale.

Doi ofiţeri de poliţie au fost atacaţi sâmbătă, la Charleroi (sudul Belgiei), de un individ înarmat cu macetă, agresorul strigând ‘Allahu Akbar’, a anunţat poliţia locală, pe contul său de Twitter, potrivit DPA.

Autorul atacului a fost împuşcat de un al treilea ofiţer de poliţie şi este în viaţă, adaugă sursa citată.

Presa locală anunţă că o poliţistă a fost dusă la spital cu răni grave la faţă, în timp ce colegul său nu a fost rănit foarte grav.

“Doi poliţişti au fost răniţi cu o macetă în faţa sediului poliţiei de un bărbat care a strigat ‘Allah Akhbah’. Bărbatul a fost împuşcat, dar este în viaţă”, a declarat purtătorul de cuvânt al poliţiei din Charleroi.

Incidentul vine la scurt timp, după mai multe atacuri violente în Europa, revendicate de gruparea ISIS.

sursa: antena3.ro

Ştirea MOMENTULUI

Gigi Becali a dezvăluit cum l-a transferat pe Alexandru Stan. “Am zis că-l iau împrumut o săptămână şi îl trimit înapoi!”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×