News

Polițiști din Constanța, filmați cu o prostituată în mașină. S-a deschis o anchetă. Video

02.06.2020 | 12:44
Politisti din Constanta filmati cu o prostituata in masina Sa deschis o ancheta Video
Un echipaj al Poliției Locale Constanța a fost filmat de un cetățean în timp ce stătea într-o parcare cu o prostituată în mașină. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Un echipaj al Poliției Locale Constanța a fost filmat de un cetățean în timp ce stătea într-o parcare cu o prostituată în mașină.

Polițiști din Constanța, filmați cu o prostituată în mașină

Conform Focus Press, filmarea cu polițiștii din Constanța care stau în mașină cu o prostituată a fost făcută în noaptea de luni spre marți și postată pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

”Aseară pe bulevardul Aurel Vlaicu lângă reprezentanța Mercedes-Benz în jurul orei 01:40 un echipaj al Poliției Locale Constanța cu mașina nr 04 promovau prostituția fără nicio jenă că sunt văzuți de cetățenii care treceau pe stradă”, a spus cel care a realizat filmarea.

Când polițiștii au observat că sunt filmați, au coborât din mașină o persoană de sex feminin care a început să strige la cel care înregistra, iar mașina a plecat.

ADVERTISEMENT

Prostituata l-a înjurat pe cel care a făcut filmarea

”Acești nesimțiți când au văzut că sunt filmați au dat acel wc public jos din mașină și s-au făcut nevăzuți prin boscheți. Totodată acea prostituată a fost foarte deranjată că nu a apucat să plătească amenda în natură și a început să înjure cu tupeu fiind conștientă că are protectorii ei în uniformă“, a mai spus omul care a filmat scena.

Reprezentanții Primăriei Constanța au anunțat că a fost începută o anchetă pentru a se afla dacă ceea ce se indică în înregistrare este adevărat.

ADVERTISEMENT

”A fost demarată o anchetă pentru a stabili dacă într-adevăr este un echipaj al Poliției Locale și ce anume făcea în zonă”, au spus oficiali ai primăriei.

Polițiștii din Buzău sunt acuzați că au bătut cu bestialitate un tânăr întors din Italia, pentru că nu ar fi respectat măsura izolării. Familia susține că bărbatul are o fractură și trei coaste rupte.

ADVERTISEMENT

Se pregătesc schimbări importante în Brigada Rutieră a Capitalei. Din informațiile FANATIK, Daniel Piștea e favorit la numirea în funcția de șef la Poliţia Rutieră. Ce este şocant în această informaţie e că Piştea, în urmă cu 5 ani, a avut probleme mari cu legea, fiind scos în cătuşe din sediul Poliţiei, în cel mai mare scandal al momentului respectiv!

ADVERTISEMENT
Tags: