Fotbal international

Polițiștii americani au redeschis ancheta în cazul acuzațiilor de viol aduse lui Cristiano Ronaldo

02.10.2018 | 08:07
Politistii americani au redeschis ancheta in cazul acuzatiilor de viol aduse lui Cristiano Ronaldo
ADVERTISEMENT

Problemele par să nu se mai termine pentru Cristiano Ronaldo. Deși credea că a scăpat de acuzațiile de viol formulate de o femeie din Statele Unite ale Americii, portughezul s-a trezit că aceasta l-a dat în judecată, deși inițial a primit o sumă de bani din partea lui pentru a păstra tăcerea. Jucătorul lui Juventus Torino susține că nu a agresat-o pe Kathryn Mayorga. Polițiștii americani au anunțat că au redeschis ancheta în cazul acuzațiilor de viol și este posibil ca Ronaldo să fie nevoit să dea declarații în fața judecătorilor.

375 de mii de euro este suma pe care femeia a primit-o de la Cristiano Ronaldo pentru a nu povesti ce s-a întâmplat în Las Vegas în 2009. Între timp, Kathryn Mayorga vrea ca starul lusitan să răspundă în fața legii pentru presupusele fapte. “Dovezi fizice, răspunsuri la întrebări scrise și împrejurările legate de pretinsul acord nu sunt știri false”, a declarat avocatul femeii, Leslie Stovall, ca răspuns la mesajele trimise de Ronaldo fanilor săi, în care susține că acuzațiile formulate la adresa lui sunt “fake news.”

ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo are probleme! S-a redeschis ancheta în cazul de viol

Kathryn Mayorga le-a povestit totul polițiștilor americani și a depus mai multe documente la tribunal pentru a susține acuzațiile. “Cazul a fost redeschis, iar detectivii noștri studiază informațiile care au fost oferite de victimă. În momentul în care s-a întocmit raportul, victima nu le-a oferit detectivilor informații cu privire la locația în care s-a petrecut incidentul și nici descrierea suspectului. A fost efectuat un examen medical”, se arată într-un comunicat emis de Departamentul Metropolitan de Poliție din Las Vegas.

Ronaldo neagă acuzațiile de viol

“Nu, nu, nu, nu, nu. Ce au spus? Fals. Ştiri false! Vor să se promoveze şi se folosesc de numele meu. E normal. Vor să fie faimoase folosindu-se de numele meu, dar aceste lucruri fac parte din viaţa mea. Totul e bine, sunt un om fericit”, le-a scris Ronaldo fanilor curioși să afle ce are de spus cu privire la acuzațiile care i se aduc.

ADVERTISEMENT