Carousel hot news

Poliţiştii au descins la persoane bănuite de înşelăciune prin metoda “ACCIDENTUL”. Prejudiciul este de aproape 40.000 de euro

Poliţiştii din Mehedinţi şi Constanţa efectuează percheziţii la persoane bănuite de săvârşirea infracţiunii de înşelăciune prin metoda ”Accidentul”. Prejudiciul total cauzat este de...
01.09.2016 | 09:56
Poliţiştii au descins la persoane bănuite de înşelăciune prin metoda
ADVERTISEMENT

Poliţiştii din Mehedinţi şi Constanţa efectuează percheziţii la persoane bănuite de săvârşirea infracţiunii de înşelăciune prin metoda ”Accidentul”. Prejudiciul total cauzat este de 27.500 euro şi 42.000 de lei.

Poliţiştii de la inspectoratele de poliţie judeţene Mehedinţi şi Constanţa, sub supravegherea procurorului Parchetulului de pe lângă Judecătoria Orşova, efectuează 7 percheziţii la patru persoane bănuite de comiterea de infracţiuni de înşelăciune, prin metoda ”Accidentul”.

ADVERTISEMENT

Astfel, din cercetări rezultă faptul că, în perioada 23 – 28 august 2016, aceştia ar fi înşelat 5 persoane din municipiile Drobeta Turnu Severin şi Orşova.

Cei în cauză ar fi indus în eroare victimele, anunţându-le de presupuse accidente de circulaţie, în care ar fi fost implicaţi membrii ai familiilor, cerând în schimb sume de bani pentru a nu fi întocmite dosare penale.

ADVERTISEMENT

Prejudiciul cauzat prin activitatea infracţională este de 27.500 de euro şi 42.000 de lei.

Vor fi puse în executare trei mandate de aducere, persoanele depistate urmând a fi conduse la audieri, pentru dispunerea măsurilor legale.

 Sursă: romaniatv.net
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri