News

Polițiștii au făcut poze cu Adrian Minune la o petrecere ilegală. Cântărețul nu purta mască. Foto

01.11.2020 | 20:09
Politistii au facut poze cu Adrian Minune la o petrecere ilegala Cantaretul nu purta masca Foto
Polițiștii au făcut poze cu Adrian Minune la petrecerea ilegală. Cântărețul nu purta mască. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Poliţia Capitalei face verificări în cazul a doi poliţişti şi al unui jandarm care au făcut poze cu Adrian Minune şi cu un alt bărbat, zis Tzanca Uraganul, la o petrecere ilegală la care s-au dat amenzi în valoare 35.500 de lei.

Evenimentul privat a avut loc sâmbătă noaptea în Sectorul 6.  În imaginea făcută publică se poate observa cum cei 3 oameni ai legii fac o poză cu Adrian Minune, iar cântărețul nu poartă mască.

ADVERTISEMENT

Mai întâi s-au dat amenzile sau s-a stat la poze? Astfel de întrebări n-ar trebui să existe într-o țară normală. Autoritățile fac verificări în cazul celor 3 polițiști care apar în imagine.

Oamenii legii s-au pozat cu Adrian Minune la petrecerea ilegală

Foto: Facebook

Jandarmeria Bucureşti a precizat că fotografia a fost făcută în noaptea de 31 octombrie spre 1 noiembrie.

ADVERTISEMENT

“În urma celor constatate, s-a demarat o cercetare asupra aspectelor anterior expuse, prin structura de control şi verificări interne a Direcţiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti. Reiterăm faptul că nu tolerăm şi nu vom tolera niciodată orice formă de abatere de la principiile solide pe care este clădită instituţia noastră şi vom comunica, în continuare, cu celeritate, concluziile verificărilor pe care le-am demarat.

Vă asigurăm că Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti îşi desfăşoară activitatea în interesul cetăţenilor, al comunităţii şi în sprijinul instituţiilor statului, exclusiv pe baza şi în executarea legii”, a precizat Jandarmeria Bucureşti.

ADVERTISEMENT

Evenimentele private au fost interzise, odată cu prelungirea stării de alertă. Asta nu i-a împiedicat pe unii să organize o mare pentrecere într-un apartment penthouse din sectorul 6.

Poliţia Capitalei a făcut câteva precizări după incidentele de aseară.

“Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti nu tolerează abaterile de la Statutul Poliţistului şi de la Codul de etică şi deontologie al poliţistului”, au afirmat reprezentanţii Poliţiei.

ADVERTISEMENT