News

Poliţiştii caută o fată de 11 ani din Bragadiru care a dispărut de acasă. Cabral s-a implicat și el în găsirea minorei

12.09.2020 | 13:38
Politistii cauta o fata de 11 ani din Bragadiru care a disparut de acasa Cabral sa implicat si el in gasirea minorei
ADVERTISEMENT

Poliţiştii din Ilfov caută o fată, în vârstă de 11 ani care locuieşte în Bragadiru şi care a dispărut sâmbătă dimineaţa de acasă.

Mama acesteia a declarat, când a apelat la numărul de urgență, 112, că fata ei a plecat de acasă în jurul orei 8.20 ca să meargă la magazin şi nu s-a mai întors.

ADVERTISEMENT

„Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Ilfov desfăşoară activităţi specifice de căutare a unui minore, în vârstă de 11 ani, care, în dimineaţa zilei de 12 septembrie a.c., a plecat de la domiciliul său, din oraşul Bragadiru şi nu a mai revenit.

Poliţiştii caută o fată de 11 ani dispărută de acasă

Sesizarea a fost făcută prin apel 112 de către mama minorei, care a declarat faptul că fiica ei, în vârstă de 11 ani, a plecat de acasă în  jurul orelor  08:20, pentru a merge la un magazin şi nu s-a mai întors la adresa de domiciliu”, potrivit unui comunicat de presă.

ADVERTISEMENT

Faţa are o înălţime de 1,50 metri, păr şaten cu vârfurile blonde şi ochii căprui, conform sursei citate. Când a plecat de acasă faţa purta un tricou de culoare turcoaz cu inscripţia PUMA, blugi negri şi adidaşi roz.

„Persoanele care deţin informaţii sau care pot da relaţii despre persoana dispărută, sunt rugate să apeleze serviciul unic de Urgenţă 112 sau cea mai apropiată unitate de poliţie”, mai transmite poliţia Ilfov.

ADVERTISEMENT

În cputarea minorei s-a implicat și Cabral. „Help. Plec acum către Bragadiru, mă întâlnesc cu alți membrii din Rescue 4×4.

Căutăm o fată care s-a pierdut azi dimineață în jurul orei 08:15 – 08:30 în zona Leroy-Merlin Bragadiru Ilfov.

ADVERTISEMENT

Fata se numește Alina Maria și este îmbrăcată in jeanși (blugi) negri și tricou turcoaz. Dacă ești prin zonă, aruncă și tu un ochi.

Dacă ai ceva prieten prin zonă, anunță. Orice info ar putea fi de ajutor. Mulțumesc”, a postat vedeta Pro TV pe o rețea de socializare. Conform ultimelor informații, minora a fost găsită în apropiere de Mall Vitan.

 

 

ADVERTISEMENT
Tags: