News

Polițiștii din Arad au intervenit după ce șapte bărbați s-au bătut pe stradă. Au fost folosite focuri de armă

08.05.2020 | 22:35
Politistii din Arad au intervenit dupa ce sapte barbati sau batut pe strada Au fost folosite focuri de arma
Trei persoane au fost reținute după perchezițiile de ieri, de la clanul lui Sile Pietroi. Zece persoane sunt propuse pentru arestare preventivă
ADVERTISEMENT

Polițiștii din Arad au intervenit pentru a opri un conflict izbucnit între șapte bărbați care au folosit focuri de armă pentru a-și regla conturile.

7 bărbați s-au bătut pe stradă și au folosit focuri de armă

Incidentul a avut loc în cartierul Aradul Nou, fiind implicate două grupuri de bărbați care au avut un conflict spontan. Pentru a-și intimida adversarii, un tânăr a folosit o armă pentru a trage mai multe focuri.

ADVERTISEMENT

S-a constatat că a izbucnit un conflict spontan între trei arădeni, de 20, 30 şi 39 de ani şi alte patru persoane, cu vârste cuprinse între 22 şi 52 de ani, din judeţul Timiş şi judeţul Arad.

Unul dintre participanţi, de 22 de ani, din Arad, ar fi executat mai multe focuri de armă, unul din proiectile lovind portiera unui autoturism parcat, proprietatea unuia dintre participanţii la scandal”, a explicat purtătorul de cuvânt al Poliției Arad, Claudia Iuga.

ADVERTISEMENT

Conflictul dintre cei șapte bărbați a avut loc în fața casei celui care a tras focurile de armă, astfel că polițiștii au verificat casa și au găsit două încărcătoare, unul cu 17 cartușe cu capse nepercutate și celălalt cu două cartușe.

La fața locului s-au deplasat echipale ale Serviciului de Investigaţii Criminale şi Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase. Toate persoanele implicate în incident au fost reținute și duse la IPJ Arad în vederea audierii, conform Digi 24.

ADVERTISEMENT

Cercetarea celor implicați se face sub coordonarea Parchetului de pe lângă judecătoria Arad, pentru infracţiunile de uz de armă letală fără drept, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, conform sursei citate.