ADVERTISEMENT
News

Polițiștii din Marea Britanie, atacați cu sticle după ce au spart o petrecere de Anul Nou cu 500 de participanți

Autor: Flaviu Popa | 02.01.2021 | 15:28
Polițiștii din Marea Britanie, atacați cu sticle după ce au spart o petrecere de Anul Nou cu 500 de participanți
Petrecere ilegală din Marea Britanie, cu peste 500 de participanți. Foto: The Sun

O petrecere cu peste 500 de participanți într-o biserică veche din Essex, Anglia, s-a terminat cu scandal după intervenția polițiștilor.

ADVERTISEMENT

Biserica a fost vandalizată în timpul unei petreceri rave, de Revelion, iar în timpul intervenției oamenilor legii aceștia au fost atacați cu sticle.

Petrecerea ilegală din noaptea de Anul Nou din Biserica Tuturor Sfinților din localitatea Basildon, Essex, a produs pagube însemnate lăcașului de cult.

ADVERTISEMENT

Polițiști atacați cu sticle la o petrecere de Revelion

În ciuda restriscțiilor impuse de guvern, petrecăreții au angajat un DJ care a dat muzica la maxim, pe fondul unui consum exagerat de alcool și droguri.

Potrivit The Sun, pagubele din biserică se ridică la peste 1.000 de lire sterline. Polițiștilor nu le-a fost ușor să spargă petrecerea pentru că indivizii recalcitranți din interiorul lăcașului de cult s-au baricadat înauntru și i-au atacat pe oamenii legii cu sticle.

ADVERTISEMENT

A fost un eveniment bine organizat. Oamenii au fost luați cu autocare din jurul Essex-ului și nimănui nu i s-a dat locația exactă. Au existat mai mulți vânzători de bilete, dar nu a fost făcută publicitate online – ci s-a dat vestea din gură în gură. La intrare, oamenii erau percheziționați să nu aibă arme”, au povestit surse din rândul Poliției, potrivit Pro TV.

Participanții la petrecerea cu droguri și alcool au plătit câte 40 de lire sterline pentru a petrece de Anul Nou.

ADVERTISEMENT

Potrivit presei din Marea Britanie, petrecerea a început în 31 decembrie la ora 20:00, dar a fost întreruptă la miezul nopții de oamenii legii care au confiscat tot echipamentul electronic găsit în interior.

Mai mult, trei bărbați au fost ridicați de polițiști pentru posesie și trafic de droguri precum ecstasy, cocaină și ketamină.

ADVERTISEMENT

Marea Britanie a impus restricții fără precedent de Anul Nou, inclusiv sărutul a fost interzis la petrecerile de Revelion de teama răspândirii noului coronavirus.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!