Fotbal international

Polițiștii francezi au făcut o captură inedită! Pachete cu droguri marcate cu poza lui Cristiano Ronaldo

16.12.2018 | 11:40
Politistii francezi au facut o captura inedita Pachete cu droguri marcate cu poza lui Cristiano Ronaldo

Un traficant de droguri din Franța a găsit un mod inedit de a-și împacheta marfa înainte de a o scoate la vânzare. Pachelete care conțineau droguri precum cocaină sau canabis erau marcate cu fotografii cu Cristiano Ronaldo. O reclamă de care cu siguranță starul portughez ar prefera să se lipsească. Jandarmii l-au prins în flagrant pe traficant și au confiscat 500 de grame de canabis și 50 de grame de cocaină, toate pachetele având pe ele imaginea lui Ronaldo.

Cristiano Ronaldo se bucură de succes și după transferul la Juventus Torino, iar de acest lucru încearcă să profite, din păcate, și mulți dintre cei care sunt certați cu legea. Atacantul de 33 de ani a marcat în acest week-end golul victoriei în partida Torino – Juventus 0-1, reușita sa consemnând golul 5.000 pentru “Bătrâna Doamnă” în Serie A. În timp ce portughezul își purta echipa spre victorie în Italia, în Franța jandarmii făceau o captură inedită: 500 de grame de canabis și 50 de grame de cocaină împacehetate și marcate cu poza lui Ronaldo.

Un traficant vindea pachete cu droguri marcate cu poza lui Cristiano Ronaldo

Jandarmii din Bouches-du-Rhone l-au plasat pe traficant în arest preventiv, iar acesta urmează să fie prezentat judecătorilor pe data de 21 ianuarie. Acesta nu este singurul caz în care traficanții se folosesc de imaginea unor staruri din fotbal sau de alte elemente din lumea sportivă pentru a se promova sau pentru a-și transporta marfa.

6 traficanți au fost arestați în Argentina în vară pentru că vindeau droguri pe care le transportau în replici ale trofeului de la Campionatul Mondial. În cazul lor, polițiștii au avut de-a face cu o captură mai mare: 20 de kilograme de canabis și 10 de cocaină, dar și 15.000 de dolari.