News

„Polițiștii m-au făcut curvă!” Destăinuirile șocante ale uneia dintre fetele de 16 ani violate care apar în rețeaua de proxenetism de la Caracal

13.08.2019 | 09:41
Politistii mau facut curva Destainuirile socante ale uneia dintre fetele de 16 ani violate care apar in reteaua de proxenetism de la Caracal
Destăinuirile uneia dintre fetele care apar în dosarul de proxenetism din Caracal. Sursa foto: proargeș.ro

Noi dezvăluiri din dosarul de proxenetism din Caracal! Una din cele 16 minore care apare în dosarul fetelor racolate la Caracal și vândute pe bani grei a rupt tăcerea. O fată pe nume Oana (nume inventat pentru protejarea adevăratei identități a fetei) a vorbit despre cum s-au purtat polițiștii cu ea în momentul în care a denunțat faptul că a fost violată.

Una din victimele din dosarul fetelor racolate de la Caracal rupe tăcerea. A auzit povești cu militarii de la baza Deveselu

Cotidianul Libertatea publică destăinuirile tinerei care figurează în dosarul fetelor vândute de proxeneții de la Caracal. Victima este din același sat, Dioști, din care era Luiza Melencu, fata dispărută pe 14 aprilie și povestește că polițiștii, în loc să o ajute, au făcut-o curvă și au întrebat-o dacă nu cumva i-a plăcut violul.

„Polițiștii m-au făcut curvă”, scrie Oana în destăinuirea ei. Fata spune că nu a ajuns la clienți străini, dar știe că peștii primeau mai mulți bani decât avea ea, iar unii bărbați care plăteau pentru raporturile sexuale dădea chiar și triplul sumei, însă cea mai mare parte intra la proxeneți. Fata scrie că a vorbit cu alte prietene de-ale ei din sat că există unele fete care sunt duse la unitatea militară de la Deveselu, dar că nu a fost cazul ei. Ea nu a fost pusă să facă sex cu străinii.

proxenetism caracal
El este Daniel Marian Bogdan, zis Cocoș, unul din liderii rețelei de proxenetism din Caracal. Sursa foto: libertatea.ro

În dosarul de proxenetism din Caracal apar inclusiv pompieri

Conform unei anchete a ziarului Libertatea, la Caracal era o rețea atât de mare de proxenetism, încât erau implicate persoane inclusiv dintre cele care ar trebui să destructureze aceste rețele. Cotidianul scrie că în această poveste au fost implicați și doi pompieri: unul era direct implicat în rețea, iar celălalt cerea fete. Este vorba despre pompierii Țeculescu, cooptat inițial de traficanți ca taximetrist și Cornel Georgică Enache, coleg de serviciu la UM 02628 Caracal.

Tatăl Oanei le-a scris procurorilor că victima este amenințată de inculpați, însă degeaba. „Clienţii pe care cei doi îi aduceau erau de regulă cetăţeni americani şi austrieci care lucrau pe raza municipiului Caracal – cetăţenii austrieci la consolidat diguri, şi pe raza comunei Deveselu – cetăţeni americani, la baza militară”, spune una dintre victime.

Tags: