Life

Polițiștii, pregătiți să îl aresteze pe Will Smith după incidentul de la premiile Oscar. Chris Rock i-a împiedicat: „Nu, sunt bine”

Polițiștii au fost pregătiți să îl aresteze pe Will Smith la decernarea premiilor Oscar. Aceștia au discutat cu Chris Rock, dar actorul a insistat că este bine.
01.04.2022 | 13:00
Politistii pregatiti sa il aresteze pe Will Smith dupa incidentul de la premiile Oscar Chris Rock ia impiedicat Nu sunt bine
Polițiștii, pregătiți să îl aresteze pe Will Smith după incidentul de la premiile Oscar. foto: Hepta
ADVERTISEMENT

După incidentul de la Oscar în care a fost implicat, Will Smith a fost la un pas de a fi arestat, după ce l-a pălmuit pe Chris Rock chiar în timpul ceremoniei de decernare a premiilor.

Chris Rock nu a vrut ca polițiștii să îl aresteze pe Will Smith

Cel care i-a oprit pe oamenii legii a fost chiar Chris Rock, care a insistat că nu este nevoie ca actorul să fie preluat de oamenii legii.

ADVERTISEMENT

Polițiștii au vorbit cu actorul agresat și i-au spus că îl vor aresta pe Will Smith pentru lovire, a dezvăluit producătorul premiilor Oscar, Will Packer la ABC News, despre care s-a scris că nu i-a cerut în niciun moment actorului să plece, după ce l-a agresat pe Chris Rock.

„Vom merge să-l luăm, suntem pregătiți să îl luăm chiar acum. Puteți depune plângere. Noi îl putem aresta”, i-au spus polițiștii lui Chris Rock, conform producătorului.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, Chris Rock s-a arătat disprețuitor față de oamenii legii și a refuzat opțiunile lui.

„Ei expuneau opțiunile, iar în timp ce vorbeau, Chris era foarte disprețuitor față de aceste opțiuni. El spunea: “Nu, sunt bine”. Era ca și cum ar fi spus: “Nu, nu, nu, nu”‘, a spus producătorul.

ADVERTISEMENT

Proceduri disciplinare împotriva lui Will Smith

Chris Rock nu a vrut să depună plângere, dar dacă acesta se va răzgândi, Poliția din Los Angeles a transmis că poate completa un raport de investigație ulterior.

„Dacă partea implicată dorește un raport de poliție la o dată ulterioară, poliția din Los Angeles va fi disponibilă pentru a completa un raport de investigație”, a transmis poliția.

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte, Will Smith este vizat de proceduri disciplinare în urma atacului de la Oscaruri. Actorul a fost deja anunțat că pe 18 aprilie va afla decizia Academiei Americane de Film.

„Se așteaptă ca el să aibă o convorbire telefonică cu șefii showului în următoarele 24 de ore. Totuși, 18 aprilie este Ziua Z – va afla dacă mai are un Oscar și, foarte posibil, o carieră”, a declarat o sursă pentru The Sun.

ADVERTISEMENT