Life

Polițiștii și mafioții din serialul Clanul de la Pro TV au făcut pace: „Mergem să căutăm femei”

Polițiștii și băieții răi din serialul Clanul, difuzat pe Pro TV, au îngropat securea războiului și au făcut pace. Cu ce ocazie s-a întâmplat acest lucru.
09.03.2023 | 18:44
Politistii si mafiotii din serialul Clanul de la Pro TV au facut pace Mergem sa cautam femei
Mafioții și polițiștii din Clanul au făcut pace pentru o zi. Foto: captură Pro TV
ADVERTISEMENT

Pentru o zi, taberele rivale ale serialului Clanul și-au dat mâna și s-au unit pentru o cauză importantă. Polițiștii și mafioții au uitat de conflict și au ieșit împreună pe străzile aglomerate din capitala țării noastre.

Băieții răi și polițiștii din Clanul, seriat difuzat pe Pro TV, au pus războiul pe pauză. Care a fost motivul

Denis Hanganu, Marian Olteanu, Codin Maticiuc și Silviu Mircescu fac parte din tabere complet diferite în serialul Clanul. Unii sunt infractorii care fac parte din temuta lume interlopă, ceilalți sunt polițiștii care încearcă din răsputeri să le vină de hac.

ADVERTISEMENT

Totuși, de 8 martie- Ziua internațională a femeii, au făcut pace și au plecat împreună la pas, pe calea Victoriei, pentru a le oferi flori și a le ura un sincer La mulți ani tuturor doamnelor și domnișoarelor care le-au ieșit în cale.

„Astăzi dăm flori la fete, pentru că 8 martie și le urăm La mulți ani tuturor fetelor”, a spus Marian Olteanu – David Pribeagu din Clanul, în timp ce Silviu Mircescu, ceva mai grăbit, l-a sfătuit să nu mai zăbovească: „Vorba lungă, sărăcia omului. Pentru că 8 martie și să ne facem treaba, că de aia ne-am strâns aici!”.

ADVERTISEMENT

Până a ajunge, însă, să-și îndeplinească misiunea în stradă, bărbații din serialul Clanul au vrut să le aducă un zâmbet pe chip doamnelor și domnișoarelor care stau în spatele camerelor de filmat și care au grijă arate impecabil de fiecare dată.

„Cu ocazia asta vă mulțumim că sunteți nu drăguțe, foarte drăguțe cu noi și că aveți grijă de noi și că suntem la cadru așa cum suntem, adică foarte bine. Vă urăm o primăvară frumoasă”, a spus Denis Hanganu, cel care îl interpretează pe băiatul dur Tudor Achim. 

ADVERTISEMENT

Iar Codin Maticiuc- Iulică din Clanul- a luat cuvântul și a spus clar și răspicat: „Mergem să căutăm femei”, o afirmație pe care ar fi făcut-o mai degrabă pe vremea când era „crai de Dorobanți”, însă scopul din prezent este cu totul altul, având în vedere că are o familie împlinită și este un tătic mândru și fericit.

Denis Hanganu, preferatul fanelor serialului Clanul

Dintre toți actorii din Clanul prezenți, domnișoarele au recunoscut că preferatul lor este Denis Hanganu, ceea ce i-a supărat puțin pe colegii săi, iar Marian Olteanu i-a cerut unei fete, bineînțeles, în glumă, floarea înapoi după cele auzite. Totodată, actorul a afirmat că tocmai din această cauză nu are o relație.

ADVERTISEMENT

„Te mai întrebi de ce sunt singur, n-ai văzut de ce sunt singur? Mă duc cu flori la fete și tot mă refuză”, a glumit actorul. „Mulțumim frumos că ne-ați urmărit și vă urăm o primăvară frumoasă!”, a încheiat Denis Hanganu.

ADVERTISEMENT
Tags: