ADVERTISEMENT
News

Polițistul care a salvat o femeie căzută cu mașina în lacul Ciric va fi recompensat. Ce sumă va primi bărbatul

Polițistul din Iași va fi recompensat de un dealer auto local, după ce salvat o femeie care a intrat cu mașina în lacul Ciric.
Autor: Robert Cristea | 27.06.2021 | 16:28
Polițistul care a salvat o femeie căzută cu mașina în lacul Ciric va fi recompensat. Ce sumă va primi bărbatul
Imagini de la salvarea șoferiței/ Foto: Facebook - Poliția Locală Iași

Pentru gestul său curajos, polițistul din Iași va fi premiat cu o sumă de bani după ce a salvat viața unei femei care a intrat cu mașina în lacul Ciric.

ADVERTISEMENT

Agentul Cristian Neculau a devenit erou pentru gestul său salvator. Imaginile cu momentul salvării au devenit virale.

De altfel, polițistul local a fost felicitat de autorități pentru actul său de curaj, iar un dealer auto local s-a hotărât să-i ofere recompensă o sumă de bani, conform Digi24.

ADVERTISEMENT

Polițistul erou de la lacul Ciric va fi recompensat de un dealer auto local

Agentul Cristian Neculau va fi premiat cu 1.000 de euro de un dealer auto local, după ce a salvat viața unei femei.

Sâmbătă, 26 iunie, o șoferiță care plonajase cu mașina în lacul Ciric din Iași a fost salvată în ultimul moment, într-o operațiune care a necesitat mult curaj și prezență de spirit.

ADVERTISEMENT

Un agent de la Poliția Locală a văzut ce s-a întâmplat și a sărit în apă pentru a o scoate pe femeie din mașină.

„Poliţiştii locali care efectuau serviciul de asigurare a ordinii şi siguranţei publice în zona lacului Ciric au salvat de la înec o tânără care din motive necunoscute a ajuns cu maşina în lac.

ADVERTISEMENT

Poliţistul local salvator este Neculau Cristian, acesta activează în cadrul Serviciului Siguranţa Circulației”, a informat Poliţia Locală Iaşi.

După ce a fost salvată, tânăra în vârstă de 27 de ani a fost testată cu alcooltestul, rezultatul fiind de 1,09 mg/l alcool pur în aerul expirat. Femeia a fost transportată apoi la spital pentru investigații medicale.

ADVERTISEMENT

Momentan, nu se cunosc împrejurările în care șoferița a căzut cu mașina în apă. Autoturismul cu care femeia a plonjat în lac va trebui scos cu o macara, iar femeia va trebui să dea explicații pentru actul său după ce va fi externată.

„Poliţiştii au fost sesizaţi prin apel 112 despre faptul ca un auto a părăsit partea carosabila şi a căzut în lacul Ciric. Echipajul rutier ajuns la faţa locului a testat conducătoarea auto (care a fost scoasă din apă de un poliţist local), rezultatul fiind de 1.09 mg/l alcool pur în aerul expirat. Femeia a fost transportată la spital pentru investigaţii medicale. Poliţiştii continuă cercetările”, transmite IPJ Iași.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!