Polonia – Columbia e meciul zilei de duminică la CM 2018. Cine pierde pleacă acasă

Polonia – Columbia e meciul zilei de duminică la CM 2018. Cine pierde pleacă acasă
Robert Lewandowski poate fi omul decisiv pentru Polonia

Polonia înfruntă Columbia în meciul zilei de duminică la CM 2018. Ambele echipe au pierdut în prima etapă a Grupei H și sunt disperate să obțină primele puncte la actuala ediție a Campionatului Mondial pentru a putea spera la calificarea în optimile de finală.

Polonezii vin după 1-2 cu Senegal, un meci în care ambele echipe s-au jucat cu ocaziile, în timp ce columbienii au pierdut cu același scor partida cu Japonia, după ce au jucat aproape tot meciul în 10 oameni.

Polonia își pune speranțele în Robert Lewandowski

Înfrângerea din meciul cu Senegal le-a lăsat polonezilor un gust amar. Pentru a mai spera la calificarea în optimile finală ale Campionatului Mondial 2018, polonezii trebuie să obțină toate cele 3 puncte din confruntarea cu sud-americanii. Sunt una dintre cele mai omogene reprezentative de la turneul din Rusia, cu un lot din care fac parte jucători care activează la marile cluburi din Europa. Vârful de lance este atacantul lui Bayern Munchen, Robert Lewandowski, de la care întreaga Polonie așteaptă o performanță pe care să o treacă în cartea de istorie a fotbalului. Din păcate, la primul meci a ieșit în evidență doar cu noua frizură, după ce şi-a ras părul într-o parte a capului, având un fulger făcut pe partea stângă.

Pe lângă Lewandowski, selecționerul Adam Nawalka îi mai are la dispoziție pe portarul Szczesny de la Juventus, fundaşul Piszczek de la Borussia Dortmund, tandemul lui Napoli Zielinski – Milik şi vârful lui Anderlecht, Teodorczyk.

Columbia joacă sub presiune

Columbienii au debutat cu stângul la Campionatul Mondial 2018. În meciul cu Japonia, mijlocașul Carlos Sanchez a comis henț în careu după doar 3 minute de joc și a fost eliminat. Japonia a deschis scorul din penalty, iar sud-americanii au alergat tot meciul după egalare în doar 10 oameni. Au demonstrat că au puterea de a lupta până în ultima secundă, chiar dacă asiaticii s-au impus în final cu scorul de 2-1. Aflată la cea de-a șasea ediție de Campionat Mondial din istorie, Columbia are ca obiectiv calificarea în optimile de finală, după ce la ediția din 2014 a ajuns până în sferturi. Și în lotul pregătit de Jose Pekerman sunt câțiva jucători de calitate, care pot face diferența în teren. James Rodriguez, mijlocaşul împrumutat de Real Madrid la Bayern Munchen şi vârful Radamel Falcao sunt oamenii de la care fanii columbieni așteaptă golurile care pot duce reprezentativa sud-americană mai aproape de optimi. Columbia joacă sub o mare presiune, după ce Carlos Sanchez a fost amenințat cu moartea pentru hențul comis în partida cu Japonia.

Marchează oricând în Polonia – Columbia

Robert Lewandowski – 2.48; Radamel Falcao – 2.55; Carlos Bacca – 3.15

*Cote oferite de casa de pariuri online Unibet

Închide ×