Fotbal international

Polonia – Columbia 0-3. Lewandowski, out de la CM 2018!

24.06.2018 | 22:00
Polonia  Columbia 03 Lewandowski out de la CM 2018

Columbia a zdrobit Polonia cu scorul de 3-0 şi rămâne în cursa pentru calificare din grupa H. În acest moment, Senegal şi Japonia au câte 4 puncte şi Columbia are 3 puncte. Polonia se întoarce acasă după o prestaţie dezamăgitoare la acest turneu final. 

Min. 75: GOOOOOOOOOL Columbia! Cuadrado înscrie pentru 3-0. Dezastru pentru polonezi


Min. 70: GOOOOOOOOOOL Columbia! Falcao marchează pentru 2-0 după ce scapă singur cu portarul

FINAL în prima repriză! Columbia conduce după primele 45 de minute cu 1-0, prin golul marcat de Mina.

Min. 40: GOOOOOOOOOOL Columbia! Mina deschide scorul cu o lovitură de cap

START DE MECI!


UPDATE, ora 20:05. Echipele de start în Polonia – Columbia: 


Atât Polonia, cât și Columbia vor păstra mici șanse de calificare, indiferent de rezultatul meciurilor din etapa a doua. Totuși, pentru a depinde de ele în ultima etapă, trebuie să câștige partida de azi.

Polonia – Columbia LIVE TEXT, minut cu minut la Campionatul Mondial 2018

Polonia a câştigat fără mari probleme grupa din care a făcut parte şi România, iar la tragerea la sorţi a fost foarte norocosă, evitând adversarii de top de la Cupa Mondială. La prima vedere, doar Columbia putea să îi pună probleme pentru primul loc. Şocul a venit însă din prima partidă, când a fost învinsă de Senegal cu 2-1, însă diferenţa de joc a fost mult mai mare în favoarea africanilor. Acum, polonezii trebuie să se concentreze foarte bine, deoarece o posibilă înfrângere poate fi egală cu eliminarea.

Polonia – Columbia LIVE STREAM, în grupa H la CM 2018

De partea cealaltă, Columbia a început şi mai prost Cupa Mondială. Nu trecuseră decât patru minute din meci şi japonezii jucau cu un om în plus. Automat, meciul a fost dominat de asiaticii, care au deschis scorul, s-au văzut egalaţi dintr-o lovitură liberă marca Ronaldinho, iar apoi au dat lovitura decisivă în repriza secundă. Acum, James, Falcao şi Bacca trebuie să obţină cel puţin un punct pentru a nu ieşi matematic din calculele calificării.

Polonia – Columbia LIVE VIDEO pe TVR 1 si TVR HD

Totuși, dacă ar fi să comparăm jocul celor două naționale din prima rundă, parcă sud-americanii au evoluat ceva mai bine decât polonezii, în condițiile în care au avut și un om mai puțin aproape tot meciul. Polonia şi Columbia s-au mai întâlnit o singură dată până acum, într-un amical în 2006, când sud-americanii au reuşit să se impună la limită, scor 2-1.

Polonia – Columbia LIVE cote la pariuri CM 2018

Acum, meciul este unul oficial, aşa că ne aşteptăm să vedem o partidă mult mai echilibrată, dar cu la fel de multe goluri. Din acest motiv, recomandarea noastră pentru această partidă este pe goluri de ambele părţi.  Vezi ce alte ponturi pariuri îți recomandăm.