Fotbal international

Polonia – Italia 0-1 în Liga Naţiunilor. Biraghi dă lovitura pe final, iar italienii rămân în cursa pentru primul loc

14.10.2018 | 23:37
Polonia  Italia 01 in Liga Natiunilor Biraghi da lovitura pe final iar italienii raman in cursa pentru primul loc

Italaia a câștigat cu 1-0 partida jucată în Polonia, unicul gol al meciului fiind marcat în minutul 90+2 de Biraghi. Dacă nu ar fi câștigat acest meci, italienii și-ar fi luat adiu de la primul loc în grupă.. Vezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.

Acum însă, Italia are patru puncte, cu două mai puțin decât Portugalia, iar etapa următoarea vom avea parte de meciul direct între cele două echipe. Polonia stă cel mai rău, cu un singur punct obținut până în acest moment.

Min. 90+2 – GOOOOOL ITALIA! Biraghi dă lovitura pe final de meci VIDEO AICI

Min. 1 – A început partida

UPDATE. Echipele de start

Echipe de start Polonia - Italia
Echipe de start Polonia – Italia

Polonia – Italia, LIVE STREAM în cadrul grupei 3 a Diviziei A în Liga Naţiunilor

Ambele echipe trebuie să joace doar pe cartea victoriei, deoarece Portugalia s-a distanţat periculos, pe primul loc, punctaj maxim după primele două partide. Victorie cu 1-0 acasă cu Italia şi succes după un meci extrem de spectaculos, cu 3-2, în Polonia. Tot la fel de adevărat este că echipa care va pierde va cam spune adio la şansele de a mai termina grupa pe prima poziţie.

Polonia – Italia, LIVE VIDEO

Meciul de la Chorzow, dintre Polonia şi Italia, programat de la ora 21:45, ar fi suscitat, cu siguranţă, interesul a multor iubitori ai fotbalului din ţara noastră, mai ales fani ai squadrei azzurra. Însă în România nu puteţi vedea din Liga Naţiunilor decât partidele “tricolorilor” lui Cosmin Contra şi asta doar pe un singur post, PRO TV. Nici o televiziune de la noi nu a plătit suma mare cerută de partenerii UEFA pentru drepturile de transmitere a partidelor din nou înfiinţata competiţie creată dee forul european. Puteţi însă urmări desfăşurarea partidei în format LIVE VIDEO pe siteul FANATIK.RO.

Polonia – Italia, cote la pariuri

Este un meci deosebit de echilibrat şi din punctul de vedere al caselor de pariuri. Cotele sunt simţitor apropiate de cele întâlnite la partida România – Serbia. Adică oaspeţii sunt uşor favoriţi, cu o cotă de 2,65, polonezii primind 2,85. Rezultatul de egalitate are cota de 3,10. Şansă dublă X2 valorează 1,43, în timp ce varianta bate Polonia sau face egal are 1,48. Victorie una sau alta dintre echipe are cea mai slabă cotaţie, 1,37.

Polonia - Italia în Liga Naţiunilor. Brazilianul Jorginho, naturalizat italian, a marcat din penalty şi a smuls un egal pentru Italia
Polonia – Italia în Liga Naţiunilor. Brazilianul Jorginho, naturalizat italian, a marcat din penalty

Pentru prima repriză X-ul are cotă 1,94. Ca să conducă Italia cota este de 3,28, iar Polonia 3,48. Over 1,5 goluri, adică minim două reuşite în cele 90 de minute, are cotă excelentă, 1,40, iar over 2,5 cotă de 2,35. Un gol marcat de oamenii lui Roberto Mancini face 1,34, iar unul al gazdelor 1,38. GG are cotă de 1,95, iar varianta cu înscriu ambele şi se dau minim trei goluri în meci vă oferă un excelent 2,50, dar totuşi este destul de greu de prins.

Tags: