Pariuri sportive

Polonia – Romania: oaspetii au sanse mici de victorie, dar pot marca – idei & cote la pariuri

2Analizand cotele la agentiile de pariuri sportive, se poate spune ca Romania are sanse minime de castig in meciul din Polonia, programat in Grupa E de calificare la Cupa Mondiala. Un pariu pe...
10.06.2017 | 00:07
Polonia  Romania oaspetii au sanse mici de victorie dar pot marca  idei  cote la pariuri

2Analizand cotele la agentiile de pariuri sportive, se poate spune ca Romania are sanse minime de castig in meciul din Polonia, programat in Grupa E de calificare la Cupa Mondiala. Un pariu pe victoria Romaniei (rezultat absolut necesar pentru a continua lupta de calificare) ar aduce unui jucator de 8 ori suma plasata, daca acest scenariu s-ar dovedi unul corect.

:

“Meciul cu Polonia va fi momentul adevarului pentru tricolori si actualul staff tehnic! Fara o victorie la Varsovia, putem considera incheiate actualele preliminarii. Atentie insa! Polonia a suferit doar 4 infrangeri in cele 43 de luni de cand Adam Nawalka este selectioner. Va recomand asadar un optimism moderat”, spune Ilie Dumitrescu, Ambasador Unibet, intr-o analiza video realizata in colaborare cu aceasta casa de pariuri online licentiata in tara noastra.

 romania-castiga

Mai exact, recomandarea analistului sportiv este un pariu pe “ambele marcheaza” – cota 2,35. Romania poate marca, insa este putin probabil sa marcheze mai multe goluri decat gazdele, mai ales ca Polonia il are in echipa pe Robert Lewandowski. Acesta si-a aratat eficienta si in partida de la Bucuresti, cand a inscris de doua ori.

ambele-marcheaza

“Mi-ar placea sa vad in meciul de la Varsovia o organizare de joc pe faza defensiva eficienta, prin care sa-l blocam pe varful lui Bayern. Pana atunci insa pot sa va spun ca Lewandowski are o cota buna la Unibet, sa inscrie in poarta Romaniei”, explica Ilie Dumitrescu. In prezent, 1,91 este cota pentru gol marcat de Lewandowski in jocul cu Romania.

LEWANDOWSKI-da-gol

Pentru partida Kazakhstan – Danemarca, recomandarea expertului Unibet este un pariu special: Kazahstan +1,00 AH – cota 1,92. “Daca reprezentativa din Kazakhstan ar evita infrangerea acasa in meciul cu Danemarca, rezultatul ar putea ajuta Romania. Iar un asemenea deznodamant este destul de probabil, daca luam in calcul ca Danemarca nu are nicio victorie in ultimele 9 deplasari, fie oficial sau amicale. Si o precizare: in cazul in care kazahii vor pierde la exact un gol diferenta, miza va fi returnata integral”, subliniaza Ilie Dumitrescu.

KAZAKHSTAN-handicap-asiatic

O recomandare de pariere vizeaza si meciul Muntenegru – Armenia: pariu peste 2,5 goluri: cota 2,23 la agentia de pariuri online Unibet. Muntenegru si Armenia vin dupa rezultate diametral opuse: Muntenegru are 2 infrangeri, iar Armenia are 2 victorii. Gazdele sunt motivate totusi sa-si ia revansa, dupa infrangerea de la Erevan, 2-3. Rezulta un meci incins, cu posibilitatea de a fi consemnate multe schimbari de scor.

muntenegru-armenia-peste25