Fotbal international

Polonia – Senegal 1-2 la CM 2018. Africanii, victorie după un final nebun!

19.06.2018 | 19:54
Polonia  Senegal 12 la CM 2018 Africanii victorie dupa un final nebun

Polonia – Senegal LIVE STREAM Campionatul Mondial 2018. Polonia – Senegal 1-2 s-a jucat în prima etapă din Grupa H a Campionatului Mondial 2018. Cele două formaţii s-au întâlnit în premieră la un Campionat Mondial.Vezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.

Min. 86 / GOOOOOL Polonia! Grzegorz Krychowiak a redus din diferneţă.

Min. 60 / GOOOOOL Senegal! Niang a majorat diferenţa. Senegalezul a intrat pe teren după ce primise îngrijiri medicale.

Min. 38 / GOOOOOL Senegal! Mingea trimisă de Gueye a fost respinsă în proprie poartă de Cionek.

UPDATE, ora 18:00 / A început meciul Polonia – Senegal.


UPDATE, ora 17:20: Antrenorii celor două formaţii au anunţat echipele de start:

Echipele de start Polonia - Senegal
Echipele de start Polonia – Senegal

Polonia – Senegal LIVE STREAM Campionatul Mondial 2018. Polonia Senegal se dispută marţi, 19 iunie, de la ora 18:00, în Grupa H la turneul final din Rusia. Cele două formaţii se întâlnesc în premieră la un Campionat Mondial şi speră la o calificare în fazele eliminatorii.Vezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.

Polonia – Senegal LIVE STREAM Campionatul Mondial 2018. Cele două formaţii se vor duela pe Spartak Arena, stadionul celor de la Spartak Moscova. Arena din capitala Rusiei are o capacitate de 45.000 de locuri şi a găzduit deja partida Argentina – Islanda 1-1 la Cammpionatul Mondial 2018.

Polonia – Senegal LIVE TEXT, minut cu minut la Campionatul Mondial 2018

Polonia – Senegal LIVE STREAM Campionatul Mondial 2018. Senegal este marea speranţă a africanilor la turneul final, după ce Egipt, Maroc, Nigeria şi Tunisia au pierdut primul meci. “Leii din Teranga“ se află la doar al doilea turneu final din istorie, însă au mari speranţe la obţinerea unui rezultat bun.  Senegalezii se bazează pe o linie de mijloc formată exclusiv din jucători din Premier League, dar şi pe staruri precum Sadio Mane, Keita Balde sau Moussa Sow în ofensivă.

Polonia – Senegal LIVE STREAM, în grupa G la CM 2018

Polonia – Senegal LIVE STREAM Campionatul Mondial 2018. Robert Lewandowski, marea vedetă a polonezilor, vânează titlul de golgheter la turneul final din Rusia. Starul celor de la Bayern Munchen se află la primul Campionat Mondial din carieră şi îşi doreşte un parcurs cât mai lung cu echipa naţională pentru a putea intra în lupta pentru titlul de golgheter.

Polonia – Senegal LIVE VIDEO pe TVR 1 şi TVR HD

Polonia – Senegal LIVE STREAM Campionatul Mondial 2018. Nawaf Shukralla, 41 de ani, va arbitra duelul dintre cele două formaţii din Grupa H.  Shukralla este un arbitru din Bahrain care s-a remarcat în Liga Campionilor Asiei şi care a arbitrat două partide în cadrul fazei grupelor la Campionatul Mondial din 2014.

Polonia – Senegal LIVE cote la pariuri la CM 2018

 Polonia – Senegal LIVE STREAM Campionatul Mondial 2018. Europenii pleacă favoriţi la casele de pariuri în duelul cu reprezentata africii, iar un parior îşi poate dubla investiţia în cazul în care mizează pe un succes al lui Lewandowski şi compania.  “Leii din Teranga“ au o cotă de 3.55 pentru un posibil succes în primul meci de la Campionatul Mondial 2018, în timp ce un rezultat de egalitate are o cotă de 3.15.  Robert Lewandowski este creditat cu cele mai mari şanse la marcarea unui gol având o cotă de 2.10 pentru o reuşit în poarta africanilor.