News

Pompierul a cărui soţie a murit la naştere este împietrit de durere. “S-a agățat permanent de gândul că eu și Matias o așteptăm acasă”

Soţul mămicii moarte la o lună după naştere este încă în stare de şoc şi transmite public un mesaj: "Răspunsul este unul singur".
02.06.2024 | 14:01
Pompierul a carui sotie a murit la nastere este impietrit de durere Sa agatat permanent de gandul ca eu si Matias o asteptam acasa
Bianca a rămas doar o amintire dragă Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Bogdan Cureluşă este tânărul a cărui soţie, Bianca, a murit în urmă cu câteva zile la Spitalul de urgenţă Suceava. Femeia avea doar 19 ani, iar în urmă cu o lună adusese pe lume un bebeluş.

Sute de mesaje de ajutor pentru soţul îndoliat

Bogdan este încă sub stare de şoc, nu poate concepe că totul s-a petrecut atât de brusc şi dureros, răpindu-i persoana pe care o iubea cel mai mult. Bianca a ajuns la spital cu dureri abdominale puternice, unde medicii au diagnosticat-o cu tromboză venoasă. A fost operată la şase zile după internare, însă după două zile tânăra s-a stins din viaţă.

ADVERTISEMENT

Sfâşiat de durere, Bogdan a postat un mesaj cutremurător pe reţelele de socializare. Îşi strigă durerea şi, totodată, i se adresează iubitei sale soţii, aflată deja la ceruri.

“Moartea soției mele a venit ca un șoc pentru mine, pentru copilul nostru drag și pentru toți cei apropiați ei, inclusiv pentru toată țara asta.

ADVERTISEMENT

M-am întrebat de multe ori ‘De ce e așa? De ce eu? Răspunsul e unul sigur și e la Dumnezeu, și El știe de ce e așa’“, a scris Bogdan, plin de durere.

El spune a primit sute de mesaje de la persoane necunoscute, dornice să îl ajute într-un fel sau altul, iar colegii săi pompieri au plâns alături de el în fiecare seară, sprijinindu-l şi asigurându-l că nu e singur.

ADVERTISEMENT

Pentru cei care n-au cunoscut pe Bianca, Bogdan a făcut şi descriere a acesteia. “Bianca, mama devotată si soție iubitoare, rămâne în amintirea celor dragi fata veselă și optimistă, mereu cu zâmbetul pe buze. O fire gingașă, dar totuși luptătoare, a încercat să țină piept tuturor momentelor grele prin care a trecut.

S-a agățat permanent de gandul că eu, soțul ei, și Matias, rodul iubirii noastre, o așteptăm acasă și-și va putea trăi fericită visul îndeplinit. “Puiul meu mic”, “iubirea mea mica”, așa cum ea îl alinta pe Matias, a simțit iubirea nemărginită pe care mama sa i-o purta și pe care avea să i-o dovedeasca pentru tot restul vieții lui”, a vorbit Bogdan, despre cea care i-a fost soţie.

ADVERTISEMENT

“Ce mi-a mai rămas după acest șoc? Mi-a rămas o iubire sinceră: MATIAS. Matias rămâne pe acest pământ ca fiind amintirea ei vie și mă voi ocupa de-a lungul vieții să-i povestesc cât de mult l-a iubit mama lui și cât a luptat pentru a reveni acolo unde simțea fericire, împlinire, dragoste”, şi-a încheiat Bogdan Cureluşă mesajul de dor, dragoste şi durere.

ADVERTISEMENT
„A încălcat legea?” » Arpad Paszkany și tânăra sa iubită s-au întâlnit cu...
„A încălcat legea?” » Arpad Paszkany și tânăra sa iubită s-au întâlnit cu un politician foarte controversat la Hilton Budapesta
Turişti străini, îmbătaţi şi jefuiţi în baruri din Centrul Vechi al Capitalei
Turişti străini, îmbătaţi şi jefuiţi în baruri din Centrul Vechi al Capitalei
EXCLUSIV | Cornel Dinu, după îndepărtarea lui Iulian Mihăescu de la Dinamo: „Florentin...
EXCLUSIV | Cornel Dinu, după îndepărtarea lui Iulian Mihăescu de la Dinamo: „Florentin Petre este mai uşor de dirijat”
Cuplu din Israel, dezamăgit de Bucureşti la finalul concertului Coldplay.
Cuplu din Israel, dezamăgit de Bucureşti la finalul concertului Coldplay. "Preţuri la fel de mari ca în Italia"
Ca şi Irinel Columbeanu, un alt bărbat celebru şi-a pierdut toţi banii şi...
Ca şi Irinel Columbeanu, un alt bărbat celebru şi-a pierdut toţi banii şi a ajuns să lucreze ca şofer
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor!...
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor! Imaginile au ajuns virale: „Nu cred că e ceva rușinos...”
Primele IMAGINI cu RADU MAZĂRE în LIBERTATE! Fostul primar, pus pe LIPELI
Primele IMAGINI cu RADU MAZĂRE în LIBERTATE! Fostul primar, pus pe LIPELI
Cine e românca, iubita unui miliardar, care a apărut la brațul fiului lui...
Cine e românca, iubita unui miliardar, care a apărut la brațul fiului lui Donald Trump. Nimeni nu se aștepta la așa ceva
Marius Manole, reacție total ciudată. Ce a făcut actorul după ce și-a ieșit...
Marius Manole, reacție total ciudată. Ce a făcut actorul după ce și-a ieșit din minți
Anca Molnar, condusă pe ultimul drum cu ropote de aplauze. Mesajul cutremurător al...
Anca Molnar, condusă pe ultimul drum cu ropote de aplauze. Mesajul cutremurător al soțului și al fiului ei. ''Îți spunem adio, iubirea noastră!''
L-a părăsit pe milionarul ardelean András Lénárd, patronul fabricii de bere Csíki Sör:...
L-a părăsit pe milionarul ardelean András Lénárd, patronul fabricii de bere Csíki Sör: „Nu mai este cale de întoarcere”
Cine a fost „Doamna de fier” a medicinei românești. A lansat o revoluție...
Cine a fost „Doamna de fier” a medicinei românești. A lansat o revoluție socială. „Să adaugi ani vieții și viață anilor”