Cum e situaţia la FRF înainte de alegeri: “Sunt 90% şanse ca el să câştige”

Mirela Apostol   
in Fotbal intern
09/04/2018, 08:26
Cum e situaţia la FRF înainte de alegeri: “Sunt 90% şanse ca el să câştige”

Pompiliu Popescu a mărturisit că situaţia voturilor pentru preşedinţia Federaţiei Române de Fotbal este actualizată în fiecare zi, iar Ionuţ Lupescu are 90% şanse de a câştiga alegerile:

“În fiecare zi, inclusiv astăzi, am actualizat situaţia voturilor. Avem control asupra fiecărui vot. Vă spun, la ora actuală, sunt peste 90 la sută şanse ca Ionuţ Lupescu să câştige”, a spus Pompiliu Popescu la Telekom Sport. 

Cine candidează la FRF

După ce au fost analizate dosarele de candidatură, din cinci, au rămas doar trei candidaţi: Răzvan Burlenau, Ionuţ Lupescu şi Marcel Puşcaş. Sorin Răducanu şi Ilie Drăgan nu pot candida la preşedinţia Federaţiei Române de Fotbal din cauza lipsei de adeziuni.

Ştirea MOMENTULUI

Liverpool – PSG 3-2. Firmino le aduce victoria „cormoranilor” în meciul serii din Champions League. Video

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×