Fotbal intern

Pompiliu Stoica, adevărul despre scandalul dintre Gigi Becali și Vasile Geambazi! “Eu asta am vrut la FCSB!”

29.10.2018 | 18:21
Pompiliu Stoica adevarul despre scandalul dintre Gigi Becali si Vasile Geambazi Eu asta am vrut la FCSB
Pompiliu Stoica a vorbit despre scandalul dintre Gigi Becali și Vasile Geambazi

Pompiliu Stoica vorbește despre scandalul dintre Gigi Becali și Vasile Geambazi, care ar fi apărut după numirea sa la echipa secundă celor de la FCSB.

Fostul fotbalist al roș-albaștrilor a explicat pentru FANATIK.RO întreaga situație și cum a ajuns să plece la scurt timp după ce fusese anunțat oficial.

Scandalul dintre Gigi Becali și Vasile Geambazi, dezamorsat de Pompiliu Stoica: “Eu am vrut performanță!”

Fostul fundaș stânga al celor Stelei susține că el își dorea promovarea cu formația a doua a celor de la FCSB, dar că proiectul său nu s-a “lipit” cu viziunea despre fotbal a lui Vasile Geambazi.

Am vorbit cu Vasi și cu nea Gigi. Eu am altă mentalitate legată de fotbal, iar Vasi vrea altceva la echipa a doua. Pentru mine, după o vârstă, fotbaliștii trebuie să aibă presiunea rezultatelor.

Ei au altă strategie, vor să joace din plăcere. Eu nu pot fi de acord cu asta. Adică, pierzi sau câștigi, tot fotbalist te numești… Este o concurență, inclusiv în cadrul echipei, nu poți să faci totul fără un obiectiv. Dacă vrei să evoluezi la Steaua sau în fotbalul mare, trebuie să faci față exigențelor. Când ieși și joci cu echipe din străinătate, dai de fotbaliști care au avut mereu presiunea performanței.

Eu doream să tragem la promovare, să am responsabilitatea sportivă, iar Vasi pur și simplu vede lucrurile altfel. I-am zis și domnului Becali, și el ar fi vrut rezultate, dar nu a fost să fie acum. Nu este nicio supărare! Nu a fost nici un scandal între mine și Vasi sau între el și domnul Becali“, a declarat Pompiliu Stoica pentru FANATIK.RO.

Pompiliu Stoica, în momentul prezentării ca antrenor al echipei secunde de la FCSB
Pompiliu Stoica, în momentul prezentării ca antrenor al echipei secunde de la FCSB, alături de Anamaria Prodan și Valeriu Argăseală

Becali l-a numit, Geambazi l-a mazilit! “El e ca și copilul meu!”

Toată tevatura a plecat din cauza faptului că Pompiliu Stoica a fost înlăturat de Vasile Geambazi de la echipa secundă a FCSB la scurt timp după ce Gigi Becali îl instalase. Practic, în mai puțin de 24 de ore!

L-am pus eu la echipa a doua pe Pompiliu Stoica, Vasi nu l-a vrut. I-am zis ‘Bă, dacă nu îl vrei, asta e, nu o să mă cert eu cu el din cauza asta’. Cum să mă cert eu cu nepotul meu? El e ca şi copilul meu”, a spus Becali depsre episodul dintre el și Geambazi.

Pompiliu Stoica a decis să revină în staff-ul naționalei U16 a României, acolo unde lucrează alături de Adrian Văsâi.