Video&foto. Zeiţa de la Atena s-a retras! Aplauze, la ultimul concurs

Razvan Nicolae   
în Stiri sportive
26/11/2017, 12:06
Video&foto. Zeiţa de la Atena s-a retras! Aplauze, la ultimul concurs GALERIE FOTO

“Abierto Mexicano de Gimnasia” a fost ultimul concurs de gimnastică din cariera Cătălinei Ponor. Sâmbătă, gimnasta de 30 de ani a trăit emoţiile celei din urmă competiţii din cariera care s-a întins pe durata a peste 25 de ani.

Cu această ocazie, Cătălina Ponor a postat un mesaj emoţionant pe contul personal de Facebook. Multipla medaliată olimpică le-a mulţumit tuturor celor care au susţinut-o de-a lungul timpului, dar şi antrenorului care a pregătit-o timp de 15 ani.

Ponor, medalie de argint la ultimul concurs

VEZI AICI ONLINE TOATE FAZELE MECIULUI, ECHIPELE DE START ŞI CLASAMENTUL IN TIMP REAL.

“Şi aşa am încheiat o carieră de 26 de ani. Mulţumesc domnul Lucian Sandu pentru faptul că aţi fost lângă mine timp de 15 ani şi aţi rămas până la final fără să mă dezamăgiţi. Mulţumesc tuturor celor care aţi stat alături de mine şi pentru toată încurajarea şi suportul acordat! Mulţumesc Mexic pentru toată iubirea pe care am primit-o azi la concurs. Mâine urmează Gala si partea cea mai frumoasă în care toţi ne distrăm şi lumea ne poate vedea şi altfel decat in competiţii! Vă mulţumesc şi vă iubesc!!!”, a fost mesajul postat de Cătălina Ponor.

La concursul “Abierto Mexicano de Gimnasia”, Cătălina Ponor a obţinut medalia de argint, pe podium mai urcând Yessenia Ferrera(Cuba) şi Angelina Melnikova(Rusia). La finalul concursului, gimnasta de 30 de ani a fost aplaudată minute în şir de spectatorii care au asistat la ultima prestaţie a româncei. 

Cătălina Ponor şi-a anunţat retragerea după Campionatul Mondial de la Montreal, organizat în această toamnă. “Îmi voi termina anul cu concursurile mici şi demonstraţiile deja planificate, după care din decembrie voi urma alt curs al vieţii”, a anunţat Ponor în luna octombrie.

5 medalii olimpice a obţinut Cătălina Ponor

3 medalii de aur a câştigat la JO de la Atena din 2004

Închide ×