Pont BETON în Liga 1. Astra şi Pandurii joacă azi, de la ora 17:30

Claudiu Melinte   
in Pariuri sportive
31/07/2016, 15:36
Pont BETON în Liga 1. Astra şi Pandurii joacă azi, de la ora 17:30

Pandurii – Astra / Duminică, 31 august, ora 17:30, Dolce Sport 1

Gazdele, întărite cu Sănmărtean, au prima şansă în faţa unei echipe care nu se regăseşte în startul noului sezon

Campioana României a fost călcată în picioare de Dinamo în urmă cu o săptămînă. Nimeni nu se aştepta la un astfel de deznodămînt drastic. Poate că a fost doar un accident. Vom afla asta după meciul cu Pandurii, echipă care tocmai s-a întărit serios.

La începutul săptămînii, Lucian Sănmărtean a semnat un contract valabil un an cu gruparea gorjeană. Este cel mai sonor transfer efectuat în Liga 1 în această vară. Şi chiar dacă vine din vacanţă şi nu va intra din primul minut, Sănmărtean poate fi soluţia de „avarie” pentru un final fericit de meci… Fără el pe teren (încă nu semnase), Pandurii a cîştigat primul meci din noul sezon, disputat în faţa ambiţioasei CS U Craiova. Cu ceva noroc însă, în minutul 90+3, după ce fusese egalată în minutul 90! Grigoraş nu mai vrea să treacă prin aşa emoţii şi va profita la maximum de problemele cu care se confruntă Astra, lipsa vulcanicului Şumudică de pe banca tehnică fiind principalul handicap cu care a început campioana sezonul.

1,40 este cota pentru „peste 1,5 goluri”

Ştirea MOMENTULUI

Gigi Becali, sfat pentru Denis Alibec. “Vrei să revii? Nu mai fuma două pachete şi lasă calculatorul!”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×