Confruntarea TITANILOR! Replici DURE între Ponta şi Iohannis. A avut loc întîlnirea de GRADUL 3

Premierul Victor Ponta si presedintele Klaus Iohannis au avut prima intalnire, dupa ce seful statului l-a criticat pe prim-ministru din cauza problemelor aparute in sistemul cardurilor de sanatate,...
10.05.2015 | 00:01
Confruntarea TITANILOR Replici DURE intre Ponta si Iohannis A avut loc intilnirea de GRADUL 3
ADVERTISEMENT

Premierul Victor Ponta si presedintele Klaus Iohannis au avut prima intalnire, dupa ce seful statului l-a criticat pe prim-ministru din cauza problemelor aparute in sistemul cardurilor de sanatate, dar si pentru turneul pe care l-a facut in tarile arabe.

Cei doi s-au cazut la receptia de Ziua Europei, organizata in gradina Palatului Cotroceni, unde presedintele Klaus Iohannis a sustinut un discurs.

ADVERTISEMENT

La eveniment au participat sute de politicieni, diplomati, sefi de institutii, reprezentanti ai cultelor religioase, precum si ai organizatiilor non-guvernamentale si mass-media. Printre politicieni s-au aflat fostii sefi de stat Ion Iliescu si Emil Constantinescu, premierul Victor Ponta, mai multi membri ai Guvernului, printre care Rovana Plumb, Robert Cazanciuc, Nicolae Banicioiu si Eugen Teodorovici.

La finalul receptiei, premierul Victor Ponta s-a apropiat de presedintele Klaus Iohannis, care facea fotografii cu cei invitati la eveniment, pentru a-l saluta inainte de a pleca. “Domnule presedinte, fara fotografii”, a spus premierul.

ADVERTISEMENT

“Nu stiam de ce stau fetele aici, probabil au simtit”, a spus zambind presedintele Iohannis, despre prezenta reprezentantilor mass-media in jurul celor doi politicieni. Seful statului i-a multumit premierului Ponta pentru prezenta si i-a urat numai bine.

Premierul Victor Ponta s-a intors catre presa si a spus: “Nu ati avut stire, ghinion!”, dupa care a plecat de la Palatul Cotroceni.

ADVERTISEMENT

Sursă: www.stirileprotv.ro

………………………………………………………..

Premierul Victor Ponta a răspuns, sâmbătă, preşedintelui Klaus Iohannis, care l-a criticat pe Ponta că a fost ‘de capul lui’ în vizitele externe în ţările arabe şi că nu l-a informat cu privire la acestea.

“Toată lumea ne tratează, într-adevăr, ca pe europeni, nu doar când merg eu la Strasbourg sau la Bruxelles – mi mai întâmplă să merg de capul meu pe acolo – dar toată lumea mă primeşte bine, mă cunoaşte demult şi facem lucruri bune împreună”, a spus Ponta sâmbătă, cu referire la declaraţia preşedintelui.

ADVERTISEMENT

Întrebat cum răspunde criticilor lui Iohannis, Ponta a precizat că nu vrea să facă ceartă în public, ca pe vremea lui Traian Basescu.

“Nu ne întorcem la vremurile lui Băsescu, cu cearta în public. Discutăm întotdeauna şi dialogăm”, a spus premierul arătând că se va întâlni cu preşedintele chiar azi, la receptia organizată cu ocazia Zilei Europei.

Sursă: www.antena3.ro

………………………………………………………

Premierul Victor Ponta i-a dat, sâmbătă, o replică dură preşedintelui Klaus Iohannis. “Cozile la cardurile de sănătate, o minciună”, a spus Ponta.

Klaus Iohannis a intervenit în scandalul cardurilor de sănătate. Întors vineri din Polonia, preşedintele a declarat că Guvernul a pregatit prost implentarea programului şi că va discuta cu premierul Ponta pe această temă. Iohannis a mai adus critici şi pentru modificarea Codului Penal şi a Codului de Procedură Penală.

”Guvernul a pregătit prost implementarea cardului de sănătate. Este o problemă reală. Am văzut mii de oameni care stau la cozi, dar care nu pot beneficia de serviciile de sănătate la care sunt îndreptăţiţi. Este un scandal public”, a afirmat Iohannis, la Aeroportul “Henri Coandă” după întoarcerea din Polonia.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET

ADVERTISEMENT