Pontul Zilei 07.02.2018. Tottenham are meci uşor

BETMAG   
in Ponturi pariuri
07/02/2018, 11:38
Pontul Zilei 07.02.2018. Tottenham are meci uşor

Pontul Zilei 7 februarie 2018

Gazdele vin dupa o saptamana foarte grea, in care au intalnit doua dintre cele mai puternice cluburi din istoria fotbalului englez. Mai intai, la jumatatea saptamanii trecute, Tottenham s-a distrat pe propriul teren si s-a impus cu 2-0 in fata lui Manchester United. A urmat remiza spectaculoasa de pe Anfield.

Desi a fost condusa in doua randuri de Liverpool, Tottenham a revenit de fiecare data. Interesant este ca golul de 2-1 a fost marcat in minutul 90+1, dar acelasi Kane a egalat patru minute mai tarziu. In turul precedent, primul in care a intrat in competitie, Tottenham a trecut fara probleme de Wimbledon, scor 3-0.

Ştirea MOMENTULUI

Dinamo – Voluntari 2-1. Video! Vezi rezumatul. “Câinii”, pe primul loc

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.