Pontul Zilei 13.03.2018. Derby în Moldova

BETMAG   
in Ponturi pariuri
13/03/2018, 11:05
Pontul Zilei 13.03.2018. Derby în Moldova

Pontul Zilei 13.03.2018

Pontul Zilei 13.03.2018. FC Botoşani nu traversează cea mai bună perioadă din istorie, iar după startul perfect de sezon, echipa pregătită de Costel Enache a legat o serie de şase meciuri fără victorie în Liga I, ceea ce a dus la ratarea calificării în play-off. Nici primul meci jucat în play-out n-a fost mai bun. FC Botoşani a remizat, pe propriul teren, cu ultima clasată din Liga I, Juventus Bucureşti, iar presa din România a scris deja despre o eventuală plecare a lui Costel Enache. Cele mai tari ponturi, pe betmag.ro

Pontul Zilei 13.03.2018. De partea cealaltă, CSM Poli Iaşi vine după înfrângerea din primul meci disputat în istoria clubului în play-off-ul Ligii I. Cum Gaz Metan Mediaş şi AFC Hermannstadt sunt deja calificate în semifinalele Cupei României, FC Botoşani şi CSM Poli Iaşi au o şansă în plus la câştigarea trofeului. Astfel, meciul de marţi din sferturile de finală va avea o miză mult mai mare decât pare la prima vedere. Jucăm „Sub 2.5 goluri” şi profităm de cota oferită de Superbet, 1.60.

Ştirea MOMENTULUI

Harlem Gnohere a devenit netransferabil. Becali cere o sumă imensă

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×