Pontul Zilei 14.03.2018. Ce trebuie să pariezi la meciul lui PSG

ponturi pariuri, pariuri, pontul zilei, psg, fotbal

Pontul Zilei 14.03.2018. PSG a fost eliminată din Liga Campionilor, iar acum i-au rămas doar competiţiile interne pentru a strânge trofee. Partida din această seară se anunţă foarte uşoară.

Pontul Zilei 14.03.2018

Pontul Zilei 14.03.2018. În momentul de faţă, PSG vine după o victorie cu acelaşi scor obţinută pe propriul teren. La finalul săptămânii trecute, jucătorii lui Unai Emery s-au distrat cu ultima clasată şi s-au impus cu 5-0, chiar şi fără Neymar. Starul brazilian se află în recuperare după accidentarea suferită în meciul cu Olympique Marseille în campionat şi, din câte se speculează în presa internaţională, va părăsi Parisul la finalul acestui sezon. Iar totul, în mare măsură, din cauza eliminării premature din Liga Campionilor. Deşi pornea favorită înaintea dublei manşe cu Real Madrid din optimile de finală ale competiţiei, PSG a fost eliminată ruşinos de campioana Europei, fiind învinsă în ambele meciuri. Pentru mai multe pronosticuri intră pe betmag.ro.

Pontul Zilei 14.03.2018. De partea cealaltă. Angers are o serie foarte bună de rezultate. După cele trei înfrângeri consecutive din Ligue 1, cu Montpellier, cu Saint Ettiene şi cu Monaco, Angers a câştigat două meciuri şi a scos o remiză. În prezent, se află pe locul 14 în clasamentul din Ligue 1, la doar patru puncte de prima echipă aflată sub linia roşie a clasamentului. Mergem pe interval de goluri şi jucăm „2-5”, cu o cotă foarte bună oferită de Superbet, 1.50.

autor