Sporturi

5 Ponturi Pariuri pentru Bologna – AC Milan. Unul din ele are o cotă bombă: 4,85!

18.12.2018 | 13:30
5 Ponturi Pariuri pentru Bologna  AC Milan Unul din ele are o cota bomba 485

Bologna primește vizita celor de la AC Milan. Meciul are loc în această seară de la ora 21:30 și este o restanță, etapa cu numărul 17 din Italia fiind programată în weekendul viitor. Am ales 5 dintre cele mai bune ponturi pariuri pentru această confruntare din Serie A.  AICI poți să afli cum poți să mizezi aceste cinci ponturi în mod gratuit, fără bătăi de cap și fără niciun risc din partea ta.

Vezi cele cinci ponturi pariuri de la  de la meciul Bologna – AC Milan AICI. Distanța între cele două echipe este una uriașă. AC Milan este pe locul 4, fiind pe unul din locurile care garantează prezența în Champions League, la anul, în vreme ce Bologna este pe locul 18, pe loc retrogradabil. Trupa antrenată de ”Pippo” Inzaghi n-a mai câștigat din luna septembrie, fiind pe drumul lung, dar sigur al retrogradării. De partea cealaltă. AC Milan n-are nici ea rezultate strălucite în ultima vreme, însă se menține în TOP 5. Din păcate pentru fanii milanezi, favoriții lor au părăsit Europa League încă din faza grupelor, fiind un eșec imens, având în vedere ivestițiile masive care s-au realizat în ultimii ani.

VERIFICĂ un pont de 4,85 pentru meciul din Serie A.

Restul ponturilor pentru Bologna – AC Milan

Verifică AICI restul pronosticurilor de la partida Bologna – AC Milan.Înainte de această partidă, Gennaro Gattuso are câteva probleme de efectiv. Din cauza problemelor medicale vor lipsi Biglia, Bonaventura, Caldara și Strinic. De partea cealaltă, Bologna stă mai bine la acest capitol – doar Pulgar va lipsi din cauza unei accidentări la gambă. Bookmakerii văd că AC Milan nu este deloc în apele ei și au crescut în mod evident cota pentru ”2 solist”, de la 1,70 la 1,92. Din acest motiv este foarte important ce pariuri alegem pentru această confruntare. Aici ai cele 5 ponturi pariuri pentru Bologna – AC Milan.