Pariuri sportive

Ponturi pariuri Espanyol – FC Barcelona La Liga 08.12.2018

08.12.2018 | 12:48
Ponturi pariuri Espanyol  FC Barcelona La Liga 08122018
ADVERTISEMENT

Ponturi pariuri Espanyol – FC Barcelona La Liga 08.12.2018. Unul dintre cele mai tari dueluri ale zilei este cel din La Liga, în Barcelona.

Ponturi pariuri Espanyol – FC Barcelona La Liga 08.12.2018

Espanyol Barcelona începuse foarte bine sezonul, ajungând până aproape de locurile europene, însă la un moment dat ceva s-a rupt şi acum a doua echipă din Catalunia are trei înfrângeri la rând în La Liga şi meci cu cea mai puternică echipă a momentului. Mai mult, este şi un derby pe care fanii mereu îl tratează cu seriozitate maximă, aşa că presiunea este şi mai mare pe jucători. Având în vedere forma prin care trec, probabil meciul va fi dominat de la un capăt la altul de oaspeţi, care sunt foarte prinşi în vârful clasamentului în lupta pentru titlu.

ADVERTISEMENT

Vezi aici cota 2 de sâmbătă, 08.12.2018

FC Barcelona a revenit pe primul loc în clasament runda trecută, când toate rivalele la titlu au făcut egaluri şi catalanii au profitat printr-o victorie. Acum, Messi şi coechipierii trebuie să menţină această poziţie şi dacă se poate să pună cât mai multe puncte în ei şi urmăritoare. Din acest motiv, ne aşteptăm ca FC Barcelona să profite din plin de forma celor de la Espanyol şi să plece fără mari probleme cu toate punctele din această deplasare. Aşadar, recomandăm să pariaţi cu încredere pe un succes al oaspeţilor, chiar dacă este un derby.

Ponturi pariuri Espanyol – FC Barcelona La Liga 08.12.2018

Vezi aici biletul zilei de sâmbătă, 08.12.2018

FC Barcelona a obţinut patru puncte din meciurile cu Espanyol sezonul trecut în La Liga. În tur, s-a distrat pe teren propriu şi a câştigat cu 5-0. În retur, a făcut doar egal, după un meci în care vedetele au fost de nerecunoscut. Acum lucrurile stau total diferit, deoarece FC Barcelona trebuie să ia puncte pentru a câştiga titlul, în timp ce Espanyol nu este deloc în formă. Aşadar, pronosticul nostru pentru acest meci este pe o victorie a oaspeţilor.

ADVERTISEMENT

Espanyol – FC Barcelona 2 @ 1.52