Pariuri sportive

Ponturi pariuri Everton – Watford Premier League 10.12.2018

10.12.2018 | 10:21
Ponturi pariuri Everton  Watford Premier League 10122018
ADVERTISEMENT

Ponturi pariuri Everton – Watford Premier League 10.12.2018. Ultimul meci al rundei în Premier League are o favorită clară, echipa din Liverpool.

România – Ungaria live video handbal

Ponturi pariuri Everton – Watford Premier League 10.12.2018

Everton este o echipă foarte imprevizibilă, fiind foarte greu să anticipezi dacă va câștiga sau dacă va pierde. Linia rezultatelor este cel mai bun exemplu, având o înfrângere, două egaluri și două victorii în ultimele cinci meciuri. În ultima rundă, Everton a făcut doar un egal pe teren propriu cu Newcastle, la doar câteva zile după ce a pierdut cu ghinion derby-ul cu Liverpool, printr-un gol primit în ultima fază a jocului. Acum, dacă vrea să se bată pentru locurile europene, Everton trebuie să câștige meciurile de acasă cu echipe precum Watford.

ADVERTISEMENT

Vezi aici cota 2 de luni, 10.12.2018

De partea cealaltă, Watford începuse excelent sezonul și era în primele patru echipe după cinci runde, dar acum a căzut până pe locul 13. Are un singur punct obținut în ultimele cinci partide, restul meciurilor fiind pierdute. În ultima rundă, Watford a fost învinsă de City cu 2-1 pe teren propriu, după un duel în care diferența de scor nu a arătat realitatea din teren. Acum, Watford speră să obțină măcar un punct în această deplasare, însă șansele sunt destul de mici.

Ponturi pariuri Everton – Watford Premier League 10.12.2018

Vezi aici biletul zilei de luni, 10.12.2018

Sezonul trecut, cele două echipe și-au împărțit victoriile, de fiecare dată impunându-se formația care a evoluat pe teren propriu. În tur, Everton a câștigat cu 3-2 în fața fanilor, pentru ca în retur Watford să se impună cu 1-0 pe teren propriu. Din acest motiv, ne așteptăm ca și acum să vedem un meci dominat de Everton, care probabil va reuși să obțină toate cele trei puncte. Cota pentru 1 solist este foarte bună, 1.75, și merită pariată atât single, cât și pe un bilet cu mai multe evenimente.

ADVERTISEMENT

Everton – Watford 1 @ 1.75