Ponturi pariuri FC Barcelona - Chelsea Liga Campionilor 14.03.2018

ponturi pariuri, pariuri, fotbal, fc barcelona, chelsea

Ponturi pariuri FC Barcelona - Chelsea Liga Campionilor 14.03.2018. În tur scorul a fost egal, 1-1, iar acum catalanii sunt favoriţi la calificare deoarece joacă pe Camp Nou şi sunt într-o formă mult mai bună decât adversarii.

Ponturi pariuri FC Barcelona - Chelsea Liga Campionilor 14.03.2018

Ponturi pariuri FC Barcelona - Chelsea Liga Campionilor 14.03.2018. Un al doilea pronostic ar fi Şansă dublă X2, la o cotă de 2.88. Chiar dacă Barcelona este favorită, credem că la acest nivel se poate întâmpla orice şi suntem siguri că jucătorii ambelor echipe, cu atât de multă experienţă, vor fi super concentraşi la această partidă şi vor da totul pe teren. Dacă doriţi să riscaţi chiar mai mult puteţi merge şi pe un 2 solist la o cotă de 8. Nu rata lista de bonusuri.

Ponturi pariuri FC Barcelona - Chelsea Liga Campionilor 14.03.2018. Chiar dacă catalanii joacă bine pe teren propriu, nu putem spune că rup gura târgului prin jocul lor deoarece în mare parte din ultimele partide au bătut doar la un singur gol diferenţă. Trebuie de aseenea să menţionăm că Suarez nu va juca, iar asta credem că se va vedea în jocul celor de la Barcelona. Totuşi, dacă nu sunteţi dispuşi să mergeţi pe cote atât de mari, pariaţi cu încredere pe pontul nostru principal – Over 2,5 – şi nu veţi fi dezamăgiţi. Mult noroc!

autor