5 ponturi pariuri clare pentru finala Australian Open: Naomi Osaka – Petra Kvitova

Claudiu Melinte   
in Pariuri sportive
26/01/2019, 01:35
5 ponturi pariuri clare pentru finala Australian Open: Naomi Osaka – Petra Kvitova

N-a fost să fie Simona Halep în finala Australian Open, însă asta nu ne împiedică să pariem pe ultimul act al fetelor. Am ales cele mai bune cinci ponturi pariuri penru Naomi Osaka – Petra Kvitova. Meciul se dispută sâmbătă dimineață, de la ora 10:30, pe Eurosport.

Vezi cele cinci ponturi pariuri de la pentru finala Australian Open AICI. Finala de la Australian Open va fi o premieră pentru finalistele din acest an. Confruntarea dintre Naomi Osaka şi Petra Kvitova va fi prima întâlnire dintre cele două jucătoare,  adversarele din această dimineaţă nemaintâlnindu-se niciodată, în nicio competiţie WTA. În aceste condiţii şi prin felul în care au evoluat cele două sportive pe tot parcursul turnelui, orice rezultat este posibil. Însă miza e mai mare de atât! Trofeul de Grand Slam pus în joc la Melbourne a trecut în plan secund din momentul în care Halep a pierdut cu Williams şi cele două au ajuns în finală. Lupta se va da pentru locul 1 mondial, câştigătoarea acestei partide va deveni cea mai bună jucătoare din lume, începând e luni.

Ponturi pariuri finala Australian Open: Naomi Osaka – Petra Kvitova

Verifică AICI cele 5 pronosticuri pentru Petra Kvitova – Naomi Osaka. Această performanţă este una uriașă pentru cele două finaliste. Kvitova nu a urcat mai mult de locul 2 niciodată, iar Osaka nu a atins podimul WTA, de când a pătruns în primele 100 de jucătoare şi până acum. Ambele pretendende la trofeul AO au în plus motive să îşi dorească să câştige această finală. 

Închide ×