Sporturi

7 Ponturi Pariuri pentru Franța – România. Cote tari pentru semifinalele Fed Cup

20.04.2019 | 14:16
7 Ponturi Pariuri pentru Franta  Romania Cote tari pentru semifinalele Fed Cup

Weekend-ul acesta avem multă treabă. Și ca români și ca pariori. Se joacă marele meci pentru finala Fed Cup: Franța România! Din acest motiv, vin cu 7 ponturi pariuri pentru această confruntare, care se dispută sâmbătă și duminică la Rouen, în Franța. Sigur, majoritatea cotelor merg către un succes al României. Sigur, elementul patriotic n-a lipsit din alegerea ponturilor, însă decisivă a fost analiza în detaliu a partidei. Dacă reușește să treacă mai departe, România va întâlnit învingătoarea dintre Australia și Belarus. Australia este cu un picior în finală întrucât, după prima zi, conduce cu scorul de 2-0 la general,

Ponturi pariuri pentru Franța România. Cotele variază între 1,30 și 2,00

Cel mai mic multiplicator de pe bilet, este, evident, și cel mai sigur. Am jucat ”victorie Halep” în al doilea ei meci în semifinalele Fed Cup, cel cu Caroline Garcia, programat duminică de la ora 14:00. E bine de știut că toate meciurile sunt transmise de Digi Sport și Telekom Sport. Atenție! Cei de la Telekom Sport emit meciurile pe canalele 3 și 4, în vreme ce Digi au programatele partidele doar pe DS1. Verifică restul cotelor din semifinalele Fed Cup accesând acest LINK.

Restul Cotelor pentru semifinala Fed cup de la Rouen

De asemenea, poți verifica rezultatele de la cele două semifinale Fed Cup, România – Franța și Australia – Belarus prin acest link de Live Score. România are o șansă uriașă să ajungă în finala Fed Cup, lucru pe care l-a ratat în 1973, atunci când a fost eliminată de Africa de Sud.

Pe lângă forma excelentă a Simonei Halep care este captabilă să câștige cele două meciuri ale ei de la simplu, mai avem și echipa de dublu, formată din Irina Begu și Monica Niculescu. Fetele noastre au reușit un meci senzațional contra Cehiei în sferturile de finalei ale Fed Cup, trecând în 3 seturi de Siniakova/Krejcikova, scor:  6-7(2), 6-4, 6-4.

Restul de 6 cote pentru meciul Franța – România le găsești pe site-ul bilete-pariuri.ro.