Ponturi pariuri Juventus - Atalanta Italia 14.03.2018

ponturi pariuri, pariuri, fotbal, juventus, italia

Ponturi pariuri Juventus - Atalanta Italia 14.03.2018. Torinezii au şansa să se distanţeze la patru puncte de Napoli în Serie A, dacă se impun împotriva Atalantei, pe care au eliminat-o din Cupa Italiei cu puţin timp în urmă.

Ponturi pariuri Juventus - Atalanta Italia 14.03.2018

Ponturi pariuri Juventus - Atalanta Italia 14.03.2018. Un alt prognostic pe care vi-l putem recomanda este Ambele echipe vor înscrie în meci, la o cotă de 2,25. Juventus a marcat în precedentele 8 partide jucate pe teren propri, iar cel de la Atalanta au marcat şi ei în 10 din ultimele 11 meciuri disputate în deplasare. Un alt argument pentru acest prognostic, este Acela că în 4 din precedentele 6 dueluri directe au marcat ambele echipe. Dacă vreţi să forţaţi puţin mai mult puteţi merge chiar şi pe pronosticul Ambele echipe marchează şi în meci se vor înscrie cel puţin 3 goluri. Nu rata lista de bonusuri.

Ponturi pariuri Juventus - Atalanta Italia 14.03.2018. Este timpul pentru cota mare. Ştim că o aşteptaţi, mai ales cei mai curajoşi dintre voi. Pentru acest meci, recomandarea noastră riscantă este Scor corect 2 la 1 pentru Juventus, la o cotă foarte foarte bună de 10. Merită încercată, desigur, nu cu bani mulţi, cum vă recomandăm de fiecare dată cţnd vreţi să jucaţi pe cote mari. X pauză / 1 final are o cotă ceva mai mică, 3,55 şi din nou este de luat în serios, dacă dorişi ceva mai mulţi bani.

autor