Pariuri sportive

Ponturi pariuri Liga I – prima etapa din play-off si lupta pentru trofeu

Prima etapa din play-off-ul Ligii I declanseaza oficial luptele finale dintre cele mai puternice echipe din fotbalul romanesc. Implicit, din acest moment toate meciurile pot fi considerate partide de...
13.03.2017 | 11:52
Ponturi pariuri Liga I  prima etapa din playoff si lupta pentru trofeu

Prima etapa din play-off-ul Ligii I declanseaza oficial luptele finale dintre cele mai puternice echipe din fotbalul romanesc. Implicit, din acest moment toate meciurile pot fi considerate partide de top. O intalnire spectaculoasa va fi probabil cea dintre Viitorul si Dinamo (echipa care s-a calificat de pe locul 1 si echipa care s-a clasat pe locul 6 in sezonul regulat). Spectacolul este garantat de istoricul intalnirilor acestor formatii: ambele echipe au inscris in 7 din ultimele 8 meciuri directe in campionat.

“Viitorul – Dinamo se anunta un meci spectaculos. Asa este traditia acestor intalniri. Insa si forma de moment a celor doua echipe indica acest lucru: trupa lui Hagi a facut un meci bun la Cluj, desi a pierdut, in timp ce Dinamo si-a perfectionat jocul de cand a venit Cosmin Contra”, este de parere si Ilie Dumitrescu, Expert al casei de pariuri online Unibet, care recomanda un pariu pe “ambele marcheaza” – cota 1,78.

viitorul-dinamo-gg

Acesta propune si alte pariuri de ansamblu, ce vizeaza cele doua echipe. Pe de o parte, “Dinamo printre podiumul” – cota 2,00 pentru clasare intre primele 3, in conditiile in care echipa are 4 victorii consecutive dupa instalarea noului antrenor. Pe de alta parte, Viitorul se claseaza mai bine decat Craiova – cota 1,50.

Video de inserat: 


Ajungand la subiectul “Craiova”, echipa nu este vazuta favorita nici in meciul cu Astra din prima etapa din play-off. “Va propun sa ne indreptam atentia asupra diferentei de scor posibile din acest joc. In 3 din ultimele 4 meciuri, Astra a invins-o pe Craiova la un gol diferenta, iar in sezonul regulat oltenii au pierdut de cele mai multe ori la limita. Iata asadar doua indicii pentru un pariu cu mari sanse de succes”, explica Ilie Dumitrescu, in favoarea unui plasament pe “Astra castiga la un gol diferenta” – cota 3,85 pe unibet.ro.

astra-castiga-la-un-gol-diferenta

Desi este un fan declarat al Stelei, expertul Unibet crede ca Steaua are meci dificil cu CFR Cluj. Ardelenii sunt in forma, cu 4 victorii si un egal in 2017. Iar cu cele 6 puncte cu care au fost penalizati, ar fi fost inaintea Stelei. CFR Cluj este neinvinsa in ultimele 4 meciuri din Liga I cu Steaua: 2 victorii (2-1 la Bucuresti si 2-0 la Cluj) si 2 remize (ambele 1-1). Pariul recomandat in acest caz: “CFR Cluj nu pierde” – cota 1,98.

cfr-cluj-nu-pierde

Totusi, Steaua ramane principala favorita la titlu in viziunea Unibet. “Desi a dezamagit in ultima jumatate a sezonului rezultat, atat ca rezultate, cat si ca joc, nimeni nu poate contesta faptul ca Steaua are cel mai valoros lot din Liga I si un antrenor care a facut performanta in trecutul apropiat”, subliniaza Ilie Dumitrescu, indicand cota 1,65 pentru scenariul in care echipa sa preferata castiga campionatul.