Ponturi pariuri Manchester United – Sevilla Liga Campionilor 13.03.2018

BETMAG   
in Pariuri sportive
13/03/2018, 10:46
Ponturi pariuri Manchester United – Sevilla Liga Campionilor 13.03.2018

Ponturi pariuri Manchester United – Sevilla Liga Campionilor 13.03.2018

Ponturi pariuri Manchester United – Sevilla Liga Campionilor 13.03.2018. Sevilla este o echipă ce joacă un fotbal deschis, plăcut ochiului şi înceracă de fiecare dată să marcheze goluri în timpul meciului, United este o echipă din ce în ce mai cinică sub comanda lui Mourinho şi a început să lege şi rezultatele bune în ultima vreme. Gazdele au câştigat o grupă destul de lejeră cu ŢSKA Moscova, FC Basel şi Benfica având 15 puncte şi un golaveraj de 12-3. Nu rata lista de bonusuri

Ponturi pariuri Manchester United – Sevilla Liga Campionilor 13.03.2018. În meciurile de pe teren propriu din această grupă au reuşit trei victorii cu un golaveraj de 7-1. Sevilla a pierdut în ultima etapă pe teren propriu împotriva Valenciei cu scorul de 0-2 dar probabil mintea jucătorilor era la acest duel de astăzi. Oaspeţii au terminat pe locul doi o grupă cu Liverpool, Spartak Moacova şi Maribor având 9 puncte şi un golaveraj de 12-12. În jopcurile din deplasare din această grupă au avut doar două egaluri şi o înfrângere cu un golaveraj total de 4-8, marcând în fiecare din aceste jocuri. De la Sevilla este incert doar Navas, în rest nucleul de jucători titulari este valid pentru acest joc. Pontul nostru pentru această partidă este Sevilla înscrie la o cotă de 1,62.

Ştirea MOMENTULUI

Cinci ani de la dispariția lui Costică Ștefănescu! Interviu tulburător cu văduva fostului mare internațional!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×