Fotbal international

Unde găseşti cele mai bune ponturi pentru pariuri sportive

bilete-pariuri.ro este cel mai recent site de pronosticuri lansat în industria pariurilor online. Platforma are o viziune specială şi curajoasă deopotrivă. Îşi propune să acapareze piaţa ponturilor, oferind pariorilor exact ceea ce caută
17.11.2017 | 00:00
Unde gasesti cele mai bune ponturi pentru pariuri sportive

Pe bilete-pariuri.ro poţi găsi idei de tichete pentru toate gusturile. Fie că ai un buget redus, fie că dispui de mulţi bani în buzunar sau fie că joci mereu pe goluri, fie că mizezi pe handicapuri, toate aceste propuneri le vei găsi accesând cel mai îndrăzneţ site de pronosticuri. Nu lipseşte nimic!

Biletul Zilei

Fără îndoială, Biletul Zilei este cea mai îndrăgită rubrică de către pariorii din România. Aici poţi găsi tichetul de siguranţă propus de tipsterii platformei bilete-pariuri.ro. Nu vor fi niciodată mai mult de trei cote pe bilet, tocmai pentru a spori şansele de câştig. Desigur, fiecare meci este analizat temeinic, după cum vei putea vedea în momentul când vei citi articolul.

Pariuri sportive

La rubrica pariuri sportive vei da peste şase categorii ce îţi vor stârni cu siguranţă interesul.

  • Bilete Experţi – Aici îţi vor fi propuse doar pronosticuri ale oamenilor din sport
  • Bilete VIP – O altă rubrică de siguranţă, asemănătoare celei de la biletul zilei. Pariorii cu bugete substanţiale se vor bucura din plin de tichetele din această categorie.
  • Bilete Goluri – Aproape că nu există parior în România care să nu aleagă pe bilet variantele pe goluri. Ei bine, această rubrică vine la fix. Aici vei găsi doar astfel de opţiune, unde Sub/Peste şi GG sunt la putere!
  • Bilete Favoriţi – Asemenea precedentei rubrici, şi aici vei găsi idei de tichete populare în rândul românilor. Toată lumea joacă pe echipe precum Real Madrid, Barcelona, Chelsea, cu menţiunea că noi ţi le vom recomanda pe cele câştigătoare!
  • Bilet Handicap – Rubrică perfectă pentru pariorii ceva mai curajoşi, care nu se mulţumesc doar cu a juca pe favorite. Cotele la handicap cresc considerabil cursul final al biletului, aşa că merită să arunci o privire şi aici
  • Bilete câştigătoare – O categorie pentru destindere, unde vei putea vedea cele mai tari lovituri date de alţi pariori. Cine ştie, într-o zi poate vom face un articol chiar despre tine!

Ponturi pariuri

Nu există site de pronosticuri fără rubrica ponturi pariuri, iar noi nu facem excepţie. Diferenţa faţă de ceilalţi este că noi analizăm atent orice meci sau bilet pe care ţi-l vom propune. Aşa este, nu vei găsi numai bilete, ci şi meciuri jucate single. În privinţa tichetelor, ai tot ce vrei: de la biletul de cota 2.00 până la biletul de cota 500.00.