Pariuri sportive

Ponturi pariuri Plzen – AS Roma Liga Campionilor 12.12.2018

| 12.12.2018 | 10:22
Ponturi pariuri Plzen - AS Roma Liga Campionilor 12.12.2018
Viktoria Plzen - AS Roma. Meci în grupa G a Champions League

Ponturi pariuri Plzen – AS Roma Liga Campionilor 12.12.2018. Gruparea din Cehia se bate cu ȚSKA Moscova pentru un loc în Europa League.

România – Ungaria streaming online handbal

Ponturi pariuri Plzen – AS Roma Liga Campionilor 12.12.2018

Înaintea ultimei runde din grupele Ligii Campionilor, Plzen este pe locul trei în grupă, după Real Madrid și AS Roma, la egalitate de puncte cu rușii de la ȚSKA Moscova. Cehii au de partea lor rezultatele directe, reușind să obțină din dubla cu gruparea din Rusia toate cele patru puncte avute. Acum, ultimul meci îl joacă pe teren propriu, așa că ne așteptăm să vedem un meci bun din partea lor, mai ales că AS Roma este calificată și nu mai are șanse nici măcar matematic să câștige grupa din care fac parte.

Vezi aici cota 2 de miercuri, 12.12.2018

AS Roma și-a asigurat matematic prezența în primăvara Ligii Campionilor, așa că acest meci nu are nicio miză reală pentru italieni. Cu toate acestea, orice meci de Ligă poate aduce bani în plus în club, așa că ne așteptăm să vedem o replică destul de bună din partea romanilor. Dacă luăm în calcul și faptul că în tur s-au distrat cu gruparea din Cehia, scor 5-0 pe teren propriu, cel mai probabil vom vedea un meci în care italienii vor avea câteva faze de poartă foarte periculoase.

Ponturi pariuri Plzen – AS Roma Liga Campionilor 12.12.2018

Vezi aici biletul zilei de miercuri, 12.12.2018

AS Roma are statistica de partea ei împotriva celor de la Plzen. În tur, s-a impus cu un incredibil 5-0 pe teren propriu, iar în urmă cu două sezoane au jucat și în grupele Europa League. Atunci, Plzen a făcut 1-1 pe teren propriu, însă AS Roma s-a impus cu 4-1 pe teren propriu. Acum ne așteptăm din nou la un meci echilibrat, mai ales că nu are miză decât pentru cehi, așa că recomandăm să pariați pe goluri de ambele părți.

Plzen – AS Roma Ambele înscriu @ 1.62

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 843. 32 pagini + Insert special. Doar 10 lei!