Pariuri sportive

Ponturi pariuri Real Madrid – Liverpool Liga Campionilor 26.05.2018

26.05.2018 | 09:05
Ponturi pariuri Real Madrid  Liverpool Liga Campionilor 26052018
ponturi pariuri real madrid - liverpool liga campionilor 26.05.2018

Ponturi pariuri Real Madrid – Liverpool Liga Campionilor 26.05.2018. A sosit ziua celui mai așteptat eveniment dedicat echipelor de club! Real și Liverpool promit spectacol diseară, de la ora 21:45, pe Arena Olimpică din Kiev.

Cotele pentru câștigătoarea Champions League 2018 erau previzibile. Real este favorită, însă Liverpool poate produce oricând surpriza.

Ponturi pariuri Real Madrid – Liverpool Liga Campionilor 26.05.2018

Real Madrid este în fața unei performanțe istorice, este pentru a treia oară consecutiv în finala Ligii Campionilor și dacă o să câștige trofeul, o să o facă pentru a treia oară la rând. Oricum și simpla participare a Realului în a treia finală consecutivă este un lucru ce depășește orice așteptări, în zilele noastre, dar să o mai și câștige, o să însemne ceva extraordinar.

Continuitatea pare să fie cheia la Real Madrid, antrenorul este același la toate trei finalele, iar jucătorii importanți nu s-au schimbat de la prima finală disputată. Real Madrid a fost într-o grupă cu: Tottenham, Dortmund și APOEL, a terminat pe locul doi cu 13 puncte și a avut un golveraj fantastic de 17-7.

Ponturi pariuri Real Madrid – Liverpool Liga Campionilor 26.05.2018

Realul a avut trei finale disputate până a ajuns în cea adevărată: a eliminat pe PSG după două victorii consecutive, a trecut de Juventus după o dublă manșă în care toată planeta a stat cu sufletul la gură, iar în semifinale a dispus de Bayern, după două partide în care au controlat destul de mult jocul.

Cele mai tari ponturi pariuri le găsești de asemenea pe site-ul nostru.

Pe Liverpool nu credem că o vedea nimeni capabilă să ajungă în finala Ligii Campionilor, la startul sezonului. Dar aducerea lui Klopp pe banca tehnică a fost cea mai bună investiție posibilă, făcută de cormorani. Mixul de suporteri fantastici, ce nu lasă echipa niciodată la greu, alături de o generație de jucători ce nu sunt neapărat vedete de primă pagină în lume și super antrenorul adus ca timona echipei, a adus Liverpool în situația de a juca cu trofeul pe masă.