5 ponturi pariuri pentru Sepsi – FCSB. Cea mai mare cotă este 4,80

Claudiu Melinte   
in Sporturi
05/12/2018, 13:19
5 ponturi pariuri pentru Sepsi – FCSB. Cea mai mare cotă este 4,80
Dennis Man primeşte indicaţii de la Nicolae Dică la pauza unui meci jucat de FCSB

Înainte să mă apuc să-ți prezint cele cinci ponturi pariuri pentru Sepsi – FCSB, trebuie să-mi fac puțină reclamă, întrucât este foarte important pentru tine să știi că ai în față un tipster care se bazează pe cifre, nu vorbe. În urmă cu o zi ți-am prezentat 5 ponturi pentru Dinamo – CFR Cluj care au fost câștigătoare toate! Inclusiv cel mai mare din ele: 3,15 pentru 2 pauză / 2 final. CFR Cluj s-a impus lejer în Ștefan cel Mare, scor 3-0.

De data aceasta ți-am pregătit încă 5 ponturi, însă pentru Sepsi – FCSB. Verifică cele 5 pronosticuri pentru Sepsi – FCSB AICI. Meciul cu echipa din Sfântu Gheorghe nu va fi o ”plimbare în parc” pentru FCSB. Sepsi este bine organizată și vine după câteva rezultate bune: 1-1 la Poli Iași, 1-0 cu Astra și 1-1 cu terenul Universității Craiova. În plus de asta, Sepsi se regăsește în prima parte a clasamentului și demonstrează după fiecare etapă că merită să ajungă în play-off. Sezoanele precedente a avut probleme cu FCSB, ”roș-albaștrii” câștigând toate cele 3 meciuri directe în handicap! Eu cred că de data aceasta lucrurile se vor schimba. 

Cel mai mare pont la Sepsi – FCSB: 4,80!

FCSB stă doar în spatele CFR-ului de o bună perioadă de timp, iar victoria echipei din Gruia contra lui Dinamo de acum o zi ar putea să fi stabilit deja campioana de iarnă. Dacă FCSB nu câștigă la Sfântu Gheorghe lucrurile se complică foarte rău pentru trupa lui Nicolae Dică. Totuși, antrenorul stelist are o veste bună. Gnohere și-a ispășit perioada de suspendare și va reveni în primul ”11”. FCSB n-are rezultate grozave în ultimele deplasări, însă și-a făcut un obicei să marcheze extrem de des. Mai exact, FCSB are o serie de 10 deplasări consecutive în care a marcat cel puțin un gol. Verifică și Biletul Zilei de miercuri, 5 decembrie!

 

 

 

Închide ×