Sporturi

5 Ponturi Pariuri din Champions League cu cote cuprinse între 1,73 și 3,45

11.12.2018 | 14:20
5 Ponturi Pariuri din Champions League cu cote cuprinse intre 173 si 345

Fiind ultima etapă din faza grupelor, mi-am permis să alcătuiesc un articol care să cuprindă cele mai importante 5 ponturi pariuri de marți, în Champions League. Cele cinci pronosticuri sunt generate de patru meciuri de astăzi: Steaua Roşie – PSG, Inter – PSV, Monaco – Borussia Dortmund, FC Barcelona – Tottenham.  Cel mai mic multiplicator este 1,73 și este generată de meciul Inter – PSV. În schimb, cea mai mare cotă este 3,45 și vine de la meciul Barcelona – Tottenham.

Verifică AICI cele 5 ponturi pariuri din Champions League. Cel mai important meci al zilei este Liverpool – Napoli. Grupa C este extrem de problematică, niciuna din primele 3 echipe nefiind sigure de prezența în primăvara Champions League. Dintre acestea, Liverpool are misiunea cea mai grea, fiind pe locul 3, la două puncte de PSG, ocupanta locului secund. Adversara englezilor de astăzi, Napoli, este pe primul loc cu 9 puncte acumulate. Italienii încă mai pot pierde primele două locuri, dacă Liverpool câștigă, iar PSG se impune și ea în fața lui Steaua Roșie Belgrad. Ți-am pregătit un PONT de cotă 2,06. pentru acest meci.

Ponturi pariuri din ultima etapă a Ligii Campionilor

Lucrurile în Grupa A sunt foarte clare încă din etapa precedentă. Atletico Madrid și Borussia Dortmund merg mai departe în Champions League, Club Brugge retrogradează în Europa League, în vreme ce AS Monaco părăsește scena Europei. Totuși, asta nu m-a oprit să găsesc un pont de cotă 2,45 pentru partida Dortmund – AS Monaco, pe care îl poți verifica AICI.Miza acestui meci fiind zero, este posibil să vedem destul de multă acțiune, mai ales că ambele echipe practică un joc ofensiv.