Ultima conferinţă a lui Popa la Timişoara: “Maestre, aşa mi-au spus”

Mirela Apostol   
in Fotbal intern
06/02/2018, 10:34
Ultima conferinţă a lui Popa la Timişoara: “Maestre, aşa mi-au spus”

Ionuţ Popa şi-a luat la revedere de la ACS Politehnica Timişoara în stilul său caracteristic, printr-o cofnerinţă de presă. Fostul antrenor al bănăţenilor a explicat cum s-a produs ruptura: 

“După meciul de la Ploieşti, am avut o discuţie cu preşedintele clubului. I-am spus că nu avem forţă în atac, că nu aduce mingea în faţa porţii, că am mare nevoie de un atacant. Mi s-a spus că nu se poate, le-am zis că în condiţiile astea eu vreau să reziliem de comun acord, aşa că ne-am despărţit în mod elegant. Vreau să le mulţumesc acelor suporteri care în toate aceste zile m-au asaltat cu mesaje. <>, <>, numai aşa mi-au spus.

“Nu le-am cerut un leu”

În toată această perioadă, nici nu mai ştiam unde e casa. Arad, apoi Timişoara, ăsta era traseul meu. Făceam sacrificii financiare, îmi plăteam singur benzina. Nu am avut nicio înţelegere cu clubul să-mi dea bani de transport, am făcut-o din pasiune pentru club şi din dragoste pentru fotbal, nu le-am cerut nici măcar un leu”, a spus Ionuţ Popa.

Vezi VIDEO aici

 

Ştirea MOMENTULUI

Tristeţe pentru Miss România! Ioana Filimon, amărâtă că “Bad Boy” Ronaldo a plecat de la Real Madrid!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.