Fotbal intern

Ultima conferinţă a lui Popa la Timişoara: “Maestre, aşa mi-au spus”

ACS Poli Timişoara nu îl mai are antrenor pe Ionuţ Popa. Acesta a făcut spectacol la conferinţa de presă de plecare de la bănăţeni.
06.02.2018 | 10:34
Ultima conferinţă a lui Popa la Timişoara:
ADVERTISEMENT

Ionuţ Popa şi-a luat la revedere de la ACS Politehnica Timişoara în stilul său caracteristic, printr-o cofnerinţă de presă. Fostul antrenor al bănăţenilor a explicat cum s-a produs ruptura: 

“După meciul de la Ploieşti, am avut o discuţie cu preşedintele clubului. I-am spus că nu avem forţă în atac, că nu aduce mingea în faţa porţii, că am mare nevoie de un atacant. Mi s-a spus că nu se poate, le-am zis că în condiţiile astea eu vreau să reziliem de comun acord, aşa că ne-am despărţit în mod elegant. Vreau să le mulţumesc acelor suporteri care în toate aceste zile m-au asaltat cu mesaje. >, >, numai aşa mi-au spus.

ADVERTISEMENT

“Nu le-am cerut un leu”

În toată această perioadă, nici nu mai ştiam unde e casa. Arad, apoi Timişoara, ăsta era traseul meu. Făceam sacrificii financiare, îmi plăteam singur benzina. Nu am avut nicio înţelegere cu clubul să-mi dea bani de transport, am făcut-o din pasiune pentru club şi din dragoste pentru fotbal, nu le-am cerut nici măcar un leu”, a spus Ionuţ Popa.

Vezi VIDEO aici

ADVERTISEMENT

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri