Ultima conferinţă a lui Popa la Timişoara: "Maestre, aşa mi-au spus"

acs politehnica timisoara, ionut popa, liga 1

ACS Poli Timişoara nu îl mai are antrenor pe Ionuţ Popa. Acesta a făcut spectacol la conferinţa de presă de plecare de la bănăţeni.

Ionuţ Popa şi-a luat la revedere de la ACS Politehnica Timişoara în stilul său caracteristic, printr-o cofnerinţă de presă. Fostul antrenor al bănăţenilor a explicat cum s-a produs ruptura: 

"După meciul de la Ploieşti, am avut o discuţie cu preşedintele clubului. I-am spus că nu avem forţă în atac, că nu aduce mingea în faţa porţii, că am mare nevoie de un atacant. Mi s-a spus că nu se poate, le-am zis că în condiţiile astea eu vreau să reziliem de comun acord, aşa că ne-am despărţit în mod elegant. Vreau să le mulţumesc acelor suporteri care în toate aceste zile m-au asaltat cu mesaje. <<Maestre>>, <<Excelenţă>>, numai aşa mi-au spus.

"Nu le-am cerut un leu"

În toată această perioadă, nici nu mai ştiam unde e casa. Arad, apoi Timişoara, ăsta era traseul meu. Făceam sacrificii financiare, îmi plăteam singur benzina. Nu am avut nicio înţelegere cu clubul să-mi dea bani de transport, am făcut-o din pasiune pentru club şi din dragoste pentru fotbal, nu le-am cerut nici măcar un leu", a spus Ionuţ Popa.

Vezi VIDEO aici