Debut de vis pentru Adi Popa! Pasă de gol pentru un fost dinamovist

adrian popa, debut, arabi, pasa de gol, al taawon

Adrian Popa a fost împrumutat de Reading, formaţie din liga secundă din Anglia, la Al Taawon, echipă aflată în partea inferioară a clasamentului din Arabia Saudită.

Fostul mijlocaş stelist a avut un debut fulminant la noua sa formaţie, reuşind pasa decisivă la unicul gol al întâlnirii prin care Al Taawon a învins formaţia Al Nassr, în etapa a 19-a a campionatului saudit.

Adrian Popa a fost introdus pe teren de antrenorul portughez Jose Gomes în minutul 65, iar după doar două minute românul a oferit pasa decisivă la golul marcat de fostul fundaş dinamovist Ricardo Machado, care a mai trecut şi pe la FC Braşov.

Popa a fost împrumutat de Reading la Al Taawon

În urma acestei victorii, Al Taawon a urcat pe poziţia a şaptea în clasament, cu 24 de puncte, în timp ce Al Nassr a rămas pe locul patru, cu 27 de puncte. Lider în Arabia Saudită este Al Hilal, cu 36 de puncte, urmată de Al Ahli, cu 34 de puncte, şi Al Faysaly, cu 30 de puncte.

Adrian Popa, în vârstă de 29 de ani, a fost împrumutat de Reading până la finalul sezonului la Al Taawon. Agentul jucătorului, Anamaria Prodan, a anunţat că fostul fotbalist de la FCSB va avea un salariu mai mare decât în Anglia.