Fotbal intern

Autoportret de antrenor din Liga 1: “Actor cu POJAR şi SCARLATINĂ!”

Primul meci din etapa a 11-a, CSM Poli Iaşi-ACS Poli Timişoara, s-a încheiat prin victoria oaspeţilor, cu scorul de 1-0, graţie reuşitei lui Drăghici. Ionuţ Popa a fost aclamat de publicul...
01.10.2016 | 00:00
Autoportret de antrenor din Liga 1 Actor cu POJAR si SCARLATINA

Primul meci din etapa a 11-a, CSM Poli Iaşi-ACS Poli Timişoara, s-a încheiat prin victoria oaspeţilor, cu scorul de 1-0, graţie reuşitei lui Drăghici. Ionuţ Popa a fost aclamat de publicul ieşean, iar la finalul partidei a venit la declaraţii cu lacrimi în ochi, vizibil emoţionat de public:

“Am fost aclamaţi, am trăit cele mai mari emoţii din viaţa mea de antrenor şi mă bucur că m-am făcut antrenor. Echipa are antrenor, în oraş am trăit nişte sentimente mari, mari de tot. Vedeţi tabloul acela? E o poză frumoasă, mă gîndesc că în urmă cu 7-8 ani eram un bărbat frumos, ca un actor care avea pojar sau scarlatină.

În primul rînd, este o victorie pe care o dedic în mod special primarului Robu, pentru că el m-a susţinut, la fel şi preşedintelui, toţi au crezut în mine, că la un moment dat se vehiculau atîtea. Conducerea m-a chemat şi mi-a explicat că nu sînt în pericol. Azi am jucat bine, am avut o brigadp excelentă, cu asemenea arbitraj tot să joci.

Şeroni mai face greşeli, el a intrat extraordinar şi îl felicit. Mă inspir de la soţia mea, care este învăţătoare, şi îmi explică metodele să-i fac să vină cu drag. Nota 10 cu felicitări jucătorilor”, a spus Popa.

“Sîntem un gurp minunat, le mulţumesc colegilor că m-au primit bine. E mai cald la minus 6, sperăm să primim şi cele 8 puncte, altfel ne va fi foarte greu. Sperăm ca şi conducerea să se gîndească la noi, că avem şi noi familii”, a spus şi Cătălin Straton.