Carousel hot news

Adi Popa, răspuns perfect pentru Stam! Meci senzaţional la tineret

Mijlocaşul Adrian Popa a prins din ce în ce mai rar un loc printre titularii lui Reading în Championship şi a fost trimis de antrenorul Jaap Stam la echipa de tineret. ”Motoreta” i-a dat un...
Autor: Vicentiu Dinescu | 25.10.2017 | 00:05
Adi Popa, răspuns perfect pentru Stam! Meci senzaţional la tineret

Mijlocaşul Adrian Popa a prins din ce în ce mai rar un loc printre titularii lui Reading în Championship şi a fost trimis de antrenorul Jaap Stam la echipa de tineret. ”Motoreta” i-a dat un răspuns perfect tehnicianului olandez, reuşind să ofere trei pase de gol în partida cu Aston Villa, scor 3-2, din etapa a opta a Premier League 2. Prin prestaţia de la această întâlnire, Popa speră să revină la prima echipă.

Popa, care a fost folosit toate minutele, a pasat decisiv la reuşitele colegilor săi Barrett 9, 55 şi House 23, în timp ce pentru Aston Villa au marcat O’Hare 7 şi McKirdy 49. În urma acestei victorii, Readind U-23 a urcat pe poziţia a treia în clasamentul din Premier League 2, cu 16 puncte, la trei puncte în urma liderului Middlesbrough şi la unul de Blackburn Rovers. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Adi Popa joacă la Reading din 2017

Conform jurnalistului Courtney Friday de la Reading Chronicle, zvonurile conform cărora Adi Popa ar urma să plece în iarnă de la Reading sunt false, iar românul vrea să revină în primul 11 al primei echipe. De asemenea, fanii i-au cerut antrenorului Jaap Stam să-l readucă pe mijlocaşul român la prima echipă şi să-l folosească mai des.

În Championship, Reading are un start de sezon dezastruos aflându-se pe locul 20 după 12 etape, cu 12 puncte. În sezonul trecut, Reading a fost la un pas de promovarea în prima ligă engleză, dar a fost întrecută în baraj de Huddersfield. Adi Popa a fost achiziţionat de Readin la începutul anului 2017 de la Steaua Bucureşti.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!